Celeb

Attraction: rabszolgaként kezelik a magyar sztárokat

Bors

Létrehozva: 2013.06.12.

Ugyan mesés gázsik várják a brit tehetségkutató győzteseit, de Szûcs Zoltán csapata mostantól egyetlen másodpercével sem rendelkezhet szabadon.Teljesen le kell mondaniuk az önállóságukról, mostantól az angol sztárproducer, Simon Cowell dönt mindenről a tánccsapattal kapcsolatban.

Elképesztő követelményeknek kell megfelelnie az Attraction csapatának, ha nem akarja megszegni Ang-liában kötött szerződését. A Britain’s Got Talentben diadalmaskodó magyarok szerda hajnalban, fél egykor adtak rögtönzött sajtótájékoztatót a Liszt Ferenc Reptéren.

A szokatlan időpont mellett az is furcsa volt, hogy egyetlen rajongó sem várta őket. A 2B terminálon rengeteg újságíró és néhány családtag várta a rendőri kísérettel érkező nyolc táncost. Kiderült, senki sem tudta, mikor érkeznek Szűcs Zoltánék.

– Mi sem tudtuk, hogy mikor jövünk haza, a rajongóinkat sem tudtuk értesíteni – mesélte az árnyékszínház hullafáradt vezetője. – A szerződés, amit a BGT-be (Britain’s Got Talent) való jelentkezéskor aláírtunk, rendkívül szűk mozgásteret enged. Nem túlzás azt mondani, hogy minden percünkkel a produkció rendelkezik.

Azért most tartjuk a sajtótájékoztatót, mert azt sem tudjuk, mennyi ideig maradunk itthon. Van nálunk egy folyamatosan bekapcsolt telefon, és várjuk, hogy megcsörrenjen. Lehet, hogy már holnap vagy a jövő héten egy tévés felvételre kell utaz­nunk Angliába vagy a világ bármely országába. Mindent az angolok, konkrétan Simon Cowell csapata intéz – magyarázta Szűcs, akinek a társulat vezetőjeként sok korábbi „jogköréről” le kell mondania. 

Azt is megtudtuk, a tehetségkutató megnyerése után azonnal ömleni kezdtek a felkérések. 

– Nem tudok olyan földrészt mondani, ahonnan nem kerestek. Mexikó, Közel- és Távol-Kelet, Dél-Amerika, szinte mindenhonnan hívtak. A fellépé­sekről azonban már nem én döntök, hanem Simonék. 

Az Attraction tagjai a sok bizonytalanság ellenére is konkrét tervekkel rendelkeznek. 

– Azt biztosan tudjuk, hogy bővíteni akarjuk a csapatot – mesélt Szücsi. – Ahogy lesz időnk, felvételt hirdetünk kizárólag magyar táncosoknak. Az a tervünk, hogy grandiózus show-t csináljunk, ehhez bővíteni kell a csapatot és a repertoárt. 

Mindez persze növeli a költségeket, igaz, a tehetségkutató 250 ezer fontos ( több mint 80 millió forint) fődíj jó időre fedezi a kiadásaikat. 

– Soha nem láttunk még ennyi pénzt, fel sem fogjuk, hogy ezentúl ennyiből gazdálkodhatunk – mondta Szücsi. – A fődíj még nem csörgött be, nem tudjuk, mikor érkezik és hova. Fel kell vennünk egy pénzügyi szakembert, aki kezeli, mert semmit sem tudunk az adózásról és másról sem. Az biztos, hogy az Attractionbe forgatjuk vissza az utolsó vasig. 

A csapat egyébként az eddigi tévészerepléséért egy fillért sem kapott, de a fődíj és a siker nyomán létrejövő fellépések gázsija bőségesen kárpótolja a tagokat az ingyenmunkáért.  

Készülnek Las Vegasba

Szűcs Zoltán megerősítette azt az információnkat, hogy Simon Cowell elképesztő amerikai munkalehetőséget kínált a csapatnak, de hogy mikor válik valósággá az álommeló, arról még nem tudnak semmit.

– Akkor hisszük el, ha már ott vagyunk! – mondta Szücsi. 

Kíméletlen üzletember

Simon Cowell nem ismer tréfát, és kizárólag saját magában bízik. Ha érdekei úgy kívánják, még a legnagyobb tehetségektől és sikerműsorainak zsűritagjaitól is könnyű szívvel megválik.

2012 elején például az amerikai X-Faktor zsűritagjait és műsorvezetőit is kihajította a gyengébb nézettség miatt. Még Paula Abdultól is megszabadult, aki a legnépszerűbbnek számított a mentorok között, és akihez korábban gyengéd szálak fűzték. A 2011-es Britain’s Got Talent győztesét, Jai McDowellt pedig azért rúgta ki, mert az első lemeze a vártnál jóval kevesebb példányban fogyott. 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17176446_auto_resized.jpg
origo.hu

Álomszerű visszatérése után drámai fordulat jöhet Gulácsi jövőjében

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27611_resized.jpg?avcount=1714504514
origo.hu

Nem bír leállni luxusélete mutogatásával Berki Mazsi

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163475_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Elképesztő fotók kerültek elő a TV2 gyönyörű sztárjának a múltjából

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17173916_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Pokoli pusztítást végezett az orosz Szu–25-ös (VIDEÓ)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17177524_auto_resized.jpg
ripost.hu

„Fénysugár marad” - Nincs több titok, szakértő elemezte Katalin hercegné viselkedését

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27612_resized.jpg?avcount=1714504514
origo.hu

Ilyen lesz a megújult valóságshow Gáspár Győzőről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17175794_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Gyors és pénztárcabarát menü a május 1-jei ünnepnapra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17175472_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Meghan döntött: Harry herceggel nem egyezik, amit szeretnének

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714504514
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17173737_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Harry herceg visszatér Angliába, hatalmas lépest tesz Katalinék felé

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/Dd3fp3ilZsnekI9rHAafHkguTLTvPoyHCt42krMshYE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2M0YjUxYzgwNDU0ZTRmNzViNjQ1NWI4YjA2YTE3MDcx.jpg
Botrány

„Összejöttek a hátam mögött” – kitálalt a megcsalt vőlegény Marics Peti és Binhky románcáról

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/nUqVAtNMXZsn0auv75YCiw-exWy8F_w8WMtE1L7l50w/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzZhZTNjY2FkMDMyZDRkYmFhOWM2Njk0NTAwNmM0ZmRh.jpg
Bocs

Curtis is meglepődött: Durva dolgot csinált Bochkor Király Viktorral - videó