Celeb

VV Dya: kislányt akart Fecó

GYLF, FF

Létrehozva: 2013.05.27.

VV Dya lelkileg teljesen összeomlott, amiért Fecó ilyen csúnyán elbánt vele. A szerelmes lány mindent elhitt a kétgyermekes családapának, aki azt sem bánta volna, ha gyermeket szül neki.

VV Dya hangjában keserűséggel vegyes feldúltság hallatszott, amikor felhívta a Bors újságíróját. A VV Plázacicájánál betelt a pohár, azt mondta, nem tűrheti szó nélkül, hogy VV Fecó, akibe hosszú időn át szerelmes volt, megalázó módon megtagadja a közös múltjukat.

– Csodálkozom, hogy egy ilyen alakba voltam szerelmes – jelentette ki a lány. – Velem megbeszélhette volna őszintén, hogy a gyerekeit és Angélát szereti. Megértettem volna. Mivel nagyon csúnya ért véget a történetünk, úgy érzem, beszélnem kell, hogy mások is tanuljanak az esetből.

Fűt-fát ígért, szerelmet vallott, aztán elbánt velem. De tudom, Angéla is tisztában van vele, milyen ember valójában az ő „tisztességes” Fecója. Letagadja a szexet? Annyi vér nincs a pucájában, hogy azt mondja mindkettőnknek: ne haragudjatok, hibáztam! – magyarázta Dya.

A megbántott nő azt is elárulta, hogy a családos férfi nemcsak az érzéseivel játszott, kis híján édesanyává is tette.  – Még akkor sem tudott gondolkozni, amikor én rohangáltam az ügyeletre eset utáni tablettáért. 

Még akkor sem volt nagyfiú. Sőt az sem lett volna probléma a számára, ha terhes maradok, elhitette velem, hogy egy kislányt szeretne tőlem. Most meg tagad mindent?! –kérdezte dühösen, majd elismerte, hogy a szerelem vakká és naivvá tette. De már kinyílt a szeme, és soha többé nem szeretne Fecóval találkozni. 

Balogh Ferencet telefonon értük utol.  – Hihetetlen ez a nő! Ha nem hagyja abba a zaklatást, feljelentem a rendőrségen, és ha tovább fajul a helyzet, felmegyünk Pestre, megverjük, hogy megkapja a saját csomagját. Tőlem is kapni fog, meg Angélától is, mert hiába kértük, hogy hagyjon minket békén, nem fogja fel.

Számomra a családom békessége a legfontosabb, köztem és Dya között soha nem lesz már semmi, bármennyire is könyörög – fakadt ki Fecó a Borsnak. Azt is elmondta, hogy Dya folyamatosan ellentmond magának. – Érdekes, a tévében régen azzal kérkedett, hogy milyen erényes, most meg attól hangos a sajtó, hogy mekkora szajha – nevetett VV Fecó.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek