Celeb

Stílust vált a Beatrice

ozs

2013. május 19. vasárnap 08:45

Rock helyett gépzenét játszik majd a Beatrice. Nagy Feró szerint már öreg és lábszagú a rock and roll, ezért épp itt az ideje a stílusváltásnak.

Több évtizednyi rock and roll után Nagy Feró ráunt a kemény zenére, újabban – amikor csak teheti – előszeretettel hallgat technót. Egy teljesen új világ nyílt ki a nemzet csótánya számára, amióta a Beatricében doboló fia megfertőzte a gépzenével.

– Szeretnénk kiszabadítani magunkat abból a kemény rockból, amiben benne vagyunk. Attól függetlenül mi továbbra is azt szeretjük, csak most kísérletezgetünk. Hunor fiam vett egy szerkezetet, amivel elektronikus zenét tud gyártani, mert mostanában ezzel a stílussal is foglalkozik.

Én ennek meg nagyon örülök, mert igenis más stílusokat is kell ismernünk még akkor is, ha nem az lesz a műfajunk. Legalább tudjunk róla, hogy ilyen is létezik a világban, sőt, egyre inkább létezik – magyarázta nagy átéléssel Feró, aki bevallotta, hogy eddig még el sem gondolkodott azon, mit szólnak majd az ős-Beatrice rajongói a zenei kalandozásaikhoz. Akiknek nem tetszik a stílusváltás, azoknak azt javasolja, hallgassák továbbra is a régi dalokat.

– Ha az embernek eszébe jut egy olyan vacak nóta, mint például a Nyolc óra munka, akkor azt ne játssza el, mert lakodalmas? Úgy gondolom, a zenész az zenész, és ami eszébe jut, azt szeretné eljátszani. Az a rossz inkább, hogy mostanában a zenekarok beszorulnak a saját műfajukba, és az istenért sem akarnak kijönni ebből a lábszagú, öreg, fáradt rockból.

Úgy gondolom, hogy a leg­újabb dalainkat tartalmazó lemezen már Hunor elektronikus zenéi is rajta lesznek. Rajta kell, hogy legyenek, mivel az egyik zenészünk csinálta. Akinek nem tetszik majd, az hallgassa a Krisztus a kereszten című dalunkat, mert az meg kőkemény rock. Az elektronikus zenéből nagyon sok olyan van, ami nekem is tetszik – vallotta be Feró.

További cikkek

SZERELEM

Csuti: Együtt gyakoroltuk ezt a dalt, csak nem tudtam, hogy rólam szól

Bizarr

Eddig használt bugyikat árult, de most még meredekebb területre merészkedett Rebekka

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: óriási fordítás, a svédek drámai hajrával elődöntősök

ripost.hu

Hihetetlen, hogy meddig fertőz az emberi bőrön az omikron

origo.hu

Figyelmeztetést adtak ki, Kecskeméten gyártott Mercedesek válhatnak veszélyessé

hirtv.hu

Még a rendőrök is elsírták magukat: egy 15 hónapos kislány 5 napig ült édesanyja holtteste mellett

boon.hu

Szívszorító: így búcsúznak lányai Csollány Szilvesztertől

origo.hu

Elpusztult a világ legidősebb hím gorillája

nemzetisport.hu

NB I: az MTK nem járult hozzá a Kövesd halasztási kérelméhez

vg.hu

Tüdőátültetésre várt halála előtt Csollány Szilveszter

nemzetisport.hu

Női kézilabda: Kovacsics Anikó, az FTC irányítója gyermeket vár

vg.hu

Már tesztelik a Pfizer omikron elleni oltását, de csak az 55 év alattiaknak ajánlják

vg.hu

Három oltás után kapta el a koronavírust Újlaki Dénes

origo.hu

5 éve ezen a napon halt meg John Hurt - képek