Celeb

Nagy Feró csalódott, mert nem volt teltháza

A. T.

Létrehozva: 2013.05.06.

Nagy Feró és a Beatrice szombaton adott először koncertet egy jól menő óbudai szórakozóhelyen. Feró mindent bevetett a sikerért – egy valódi cigányzenekart, a Kardos triót és a Vastag fivéreket is színpadra állította, valamint öltönybe bujtatta csapatát – de a helyet mégsem tudta megtölteni.

A babos nyakkendős bulin javarészt a Beatrice lelkes rajongói tomboltak, pedig Feró és társai őrületes bulit nyomtak. A Vastag fivérek, a Kardos trió, ráadásul egy cigányzenekar is felépett, de ez sem volt elég ahhoz, hogy telt ház legyen a szórakozóhelyen.

– Megmondom őszintén egy kicsit több emberre számítottam – vallotta be Feró munkatársunk kérdésére a koncert után. – Úgy látszik az elitet ennyire tudtuk lázba hozni. Azt vallom, hogy egy zenekar próbálja ki magát nem hazai terepen is, otthon könnyű bulit csapni. Aki itt volt, az viszont élvezte, s ez a lényeg.

A zenésznek igaza volt: a jelenlévők hajnali kettőig üvöltötték a Beatrice slágereit. A csapat még ekkor is bírta volna szuflával, de indulniuk kellett, ugyanis tegnap este már Erdélyben adtak koncertet. Távozásuk előtt azonban még megkérdeztük az X-Faktor egykori mentorát, hogy mit szól a műsor új ítészeihez.

– Érdekes összeállítás, van benne meglepetés is. Nehéz dolguk lesz, mert három év alatt már megszoktak bennünket a nézők, de profi háttér áll mögöttük és ez garancia a sikerre – mondta Feró.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek