Celeb

Multimilliomos lehet a magyar Lady GaGa

GYLF

2013. május 16. csütörtök 13:45

Amy Winehouse hasonmásaként ismerte meg az ország, de rövidesen Lady GaGaként kereshet dollármilliókat Rákóczi Judit. Amerikában ugyanis még a csillagok alteregói is sztárgázsit kapnak.

Angliában Amy Winehouse hivatalos hasonmásaként kezdte karrierjét, Lady GaGaként válhat világhírűvé Rákóczi Judit. A stylist-modell jó ideje a saját vállalkozásait irányítgatta Budapesten, mígnem váratlan levele érkezett.

– Amerika leghíresebb hasonmásügynöksége keresett meg, és egy szerződést kínált Las Vegasba. Lady GaGaként kereshetem majd a kenyeremet a világ talán legőrültebb városában. Nem lehetett nemet mondani a felkérésre – magyarázta a Borsnak Judit, akitől a tengerentúliak vadonatúj portfóliót kértek – természetesen Lady GaGaként.

A kamerák előtt már otthonosan mozgó Judit miatt gyakorlatilag megállt az élet a ­XIII. kerület utcáin: a járókelők egyre-másra megtorpantak, hogy felmérjék, valóban a világsztár flangál-e közöttük. A fővárosi lány joggal bizakodhat, hogy az „amerikai álom” számára is valóra válik, mivel Britney Spears huszonöt éves angol hasonmása, Michaela Weeks néhány óra alatt keres egymilliót.

– Nem titok, hogy anyagilag nagyon jól járok. Ha tehetném, már most indulnék, de van még itthon pár elrendeznivalóm, ki kell küldenem a képeket, aztán amilyen hamar csak lehet, repülőre ülök. Nem csak színpadi show-k, hanem apróbb filmes felkérések is várnak rám, mert amíg az igazi GaGa szinte megfizethetetlen, a másolat sokak számára ­el­érhető – mondta Judit.

További cikkek

Szakítás

Horváth Gréta édesanyja megható vallomása: „Örülök, hogy az édesanyád lehetek”

Ez is érdekelhet