Celeb

Gór Nagy Mária házasságát a változó kor ingatta meg

Böszörményi Lilla

2013. május 17. péntek 11:45

Gór Nagy Mária bevallotta: annak idején a klimax annyira megviselte, hogy hangulatváltozásait nem tudta kezelni. Viselkedése miatt a férje is elköltözött tőle. Ám a színésznő mindent megtett, hogy visszakapja az egészségét és a párját.

A legtöbb nő esetében a klimax tabu témának számít. Gór Nagy Mária viszont mindig azok közé a hírességek közé tartozott, akik a problémáikról is bátran beszéltek. A színésznő azt sem tagadja, hogy nehezen viselte ciklusa megszűnését.

– Harminc éve vagyunk házasok, de olyan, mintha egy lányregény lenne a életünk. Biztos vagyok abban, hogy megtaláltam az igazit. Persze voltak válságos időszakaink. Néhány éve az is megesett, hogy különköltöztünk – árulta el Mária, aki nem tagadta, kapcsolatuk megromlásáért ő volt a felelős. – Édesanyám meghalt és ezzel egy időben jött a klimax. A viselkedésemmel pokollá tettem Buda életét, ő pedig úgy érezte, nem bírja tovább elviselni ezt az állapotot és elment – vallotta be őszintén.

A színitanoda alapítója pszichiáterhez fordult, és testmozgásba kezdett.

– Elkezdtem futni. Először este indultam, és kezdetben végigbőgtem a távot. Ez nem szégyen, hisz az a cél, hogy az ember megszabaduljon a fájdalmától. Ilyenkor, ahogy én tettem, szabadon lehet ordítozni futás közben. A sport a legjobb megoldás lehet arra, hogy azokat a hormonokat, amiket a változó korban magától már nem termel a szervezet, beindítsa. Emellett szakember segítségét is igénybe vettem, mert egyedül nem voltam képes feldolgozni a történteket – tudtuk meg Gór Nagy Máriától, aki még ma is havonta egyszer meglátogatja pszichiáterét.

– Persze ehhez az is kellett, hogy a nehéz pillanatokban is tudjam, érezzem, hogy Buda szeret és félt – árulta el Mária, aki megfejtette a hosszú házasság titkát is.

– Ennyi idő után már nem kell éjjel-nappal együtt lenni. Pár éve külön alszunk, saját kuckóink vannak, ahol nem zavarjuk egy­mást. Így sokkal jobban kipihenjük magunkat, és úgy érzem, vonzóbbnak is talál a férjem, mert nem lát olyan reggeleken, amikor bal lábbal kelek. Csak akkor töltjük együtt az éjszakát, ha mindketten azt szeretnénk – fejezte be a meglepően őszinte színésznő.
 

További cikkek

Utolsó

Ez volt Csollány Szilveszter utolsó tévés szereplése - videó

Videoklip

Most jött ki Kulcsár Edina első saját dala: súlyos dolgokról énekel

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

Szakcsi Lakatos Béla: Nemsokára meghalok, nem lehet az, hogy én jobban húzok a Fideszhez?

mindmegette.hu

Így lesz vajpuha a tepsis-mustáros tarja, vele sült krumplival maga az álom!

origo.hu

B.szd ki, kretén, lóf.sz, s.ggem - így gyalázkodnak baloldali politikusok - videók

hirtv.hu

A Telex már december 7-én bekészítette a meghalt Csollány Szilveszter cikkét

kisalfold.hu

Búcsú a bajnoktól - videón Csollány Szilveszter olimpiai aranyat érő gyűrű gyakorlata

origo.hu

Kovalenko-medállal ismerik el Karikó Katalin és kutatótársa munkáját

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: „A horvát politikusok tanulhatnának a magyar sportberuházásokból”

origo.hu

30 milliárd forintra pályázhatnak a kistelepülések vállalkozásai a Magyar Falu Programban

origo.hu

Fontos figyelmeztetést adtak ki rengeteg magyar autótulajdonos számára

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a francia válogatott a 2. félidőben átgázolt Montenegrón

origo.hu

Orbán Viktor: Soha többé baloldal - fotó