Celeb

Volt nyuszilány oldalán fiatalodott Belmondo

Bors

Létrehozva: 2013.04.19.

Jean-Paul Belmondót nőfalónak tartják, de ő nyolcat tart említésre méltónak, mert szerinte csak a szerelem számít, a kaland nem. A francia színészlegenda április 9-én volt nyolcvanéves.

A francia sztár mindig ügyelt arra, hogy kizárja magánéletéből a nyilvánosságot, ám ennek azonnal véget vetett, amikor megismerkedett a nála 43 évvel fiatalabb egykori Playboy-modellel.

Barbara Gandolfi mellett Belmondo ráadásul olyan kalandokba keveredett, amilyenekről korábban csak a forgatókönyvekben olvasott.

A színész 76 éves volt, amikor randevúzni kezdett a belga modellel, persze, akkor nem is számított arra, hogy a bulvárlapoknak évekre elegendő mennyiségű pletykát szolgáltat ezzel. Gandolfi a volt férjével ugyanis sztriptíz-bárokat üzemeltetett Belgiumban, és nyomozás indult ellenük.

Végül odáig fajult a helyzet, hogy Belmondo vagyonát is vizsgálat alá vonták, mert úgy sejtették, hogy a sztár anyagilag is támogatja a barátnőjét. Mindez a színészt nem érdekelte, kiállt a szerelme mellett, sőt egészen addig nevetett a történteken, amíg a lányát bele nem keverték az ügybe.

Állítólag Gandolfi volt férje fenyegette meg a sztár exét és Stella lányát, hogyha továbbra is együttműködnek a rendőrséggel, akkor a kislány fejét egy cipősdobozban küldik el neki. 

Bárhogyan is, Belmondo barátai – köztük Alain Delon is – egyetértett abban, hogy Gandolfi-féle viszony fantasztikus hatással volt a színészre. Éveket fiatalodott ettől a szerelemtől, és ahogy maga a sztár fogalmazott, attól, hogy nem tekintette őt a barátnője egy „öreg vén trottynak”.

 

Belmondo reménykedett abban, hogy a kapcsolatuk örökre szól, és Barbara mellett maradhat élete végéig. Tavaly azonban váratlanul szakított a pár, sokan azt pletykálták, hogy azért, mert a színész megelégelte pénzéhes barátnője telhetetlenségét – pontosan azonban nem lehet tudni, mi volt a különválás oka.

Belmondo ismerősei közül többen bíznak abban, lesz még folytatása ennek a szerelemnek…

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek