Celeb

Titkolta Bardot-hoz fűződő viszonyát Belmondo

Bors

Létrehozva: 2013.04.16.

Jean-Paul Belmondót nőfalónak tartják, de ő nyolcat tart említésre méltónak, mert szerinte csak a szerelem számít, a kaland nem. A francia színészlegenda április 9-én volt nyolcvanéves.

Mesés jövőt jósoltak Jean-Paul Belmondónak és Eloide Constantinnak, de a három gyerek sem tudta összetartani megromlott házasságukat. Tizenkét együtt töltött év után 1965-ben a pár szétköltözött, és az asszony beadta a válópert.

Belmondo szinte belebetegedett abba, hogy nem lehet a családjával, a gyerekeivel ritkán tudott találkozni. Pedig nem is vállalt el minden munkát, amire felkérték, abban a reményben, hogy még van visszaút, és a felesége meggondolja magát. Eloide azonban nem hatódott meg férje igyekeztét látva, bár többször randevúzott vele.

Miközben a színész a felesége után sóvárgott, az akkori pletykák szerint több ismert nővel is látták. Egyikük Sophia Loren volt, de mindkét sztár azt állította, hogy csupán barátként támogatják egymást a nehéz időszakban. Belmondo a házassági válsága miatt volt padlón, Loren pedig Carlo Pontival való kapcsolata miatt.

A férfi éppen akkor vált a feleségétől, és Loren aggódott, hogy az asszony visszakozik, meghiúsítva házassági terveiket. Belmondo tartotta a lelket a színésznőben.
Claudia Cardinale volt a másik sztár, akivel hírbe hozták, de nem sokkal később kiderült, hogy a színésznő akkor már jegyben járt későbbi férjével, és csak régi barátként járt el étterembe kollégájával.

Brigitte Bardot azonban más eset. A színésznővel Belmondo soha nem dolgozott együtt, többnyire csak filmes rendezvényeken, hivatalos eseményeken találkoztak, mint a kor két nagy sztárja. A színészt azonban elbűvölte Bardot bája, és élvezte, hogy nem egy irányító típusú nővel hozta össze a sors.

Kettőjük románca sokáig titok volt, bár azt suttogták filmes körökben, hogy ez inkább a színészen múlott, aki nem akarta, hogy a felesége fülébe jusson az alakuló viszony. Állítólag sikerült is eltitkolni a Bardot-féle kalandot Eloide elől.

– Ha nem jön Ursula Andress, ki tudja, meddig tartott volna a titkos viszony, vagy mi alakulhatott volna ki belőle, hiszen Bardot és Belmondo ma is közel állnak egymáshoz, azóta is jó barátok, támogatják egymást – mesélte később Belmondo egyik ismerőse. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek