Celeb

Kiakasztotta Tom Cruise-t a lánya pasija

Bors

Létrehozva: 2013.04.15.

Rém boldog volt a színész, hogy nagylánya, Isabella hallgatott az apai szóra, és a szcientológusok közül választott párt magának. Csakhogy a fiú most hallatlan módon dezertált, és hátat fordított az egyháznak.

A köztudottan elkötelezett szcientológus Tom Cruise az egyház tanításainak szellemében nevelte a gyerekeit, ám úgy tűnik, a lánya a vallás helyett végül a szerelmet választja.

Eddig minden mesésen alakult Cruise szempontjából, hiszen a húszéves Isabella olyan párt választott, amilyet ő megálmodott neki: Eddie Frencher maga is hithű szcientológus volt, mi több, tavaly belépett az egyház legfontosabb szervezetébe, a katonai szigoráról ismert Sea Orgba.

Csakhogy a srácnak mégsem tetszett a rendszer, és alig öt hónap szolgálat után nemrég kilépett az egyházi rendből, ami miatt most kegyvesztetté és kiközösítetté vált a szcientológusok körében.

Cruise bízott benne, hogy a lánya is kiábrándul a srácból, ám Bella a jelek szerint nem a fiúnak fordít hátat, hanem a vallásnak - ami az apja szemében a létező legnagyobb bűn.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek