Celeb

Kétszer küzdött meg feleségéért Czutor Zoli

B. B. B.

Létrehozva: 2013.04.06.

A Belmondo zenekar vezetője nagyon ritkán nyilatkozik a szívügyeiről. Ám a Borsnak nemrég elárulta, hogyan hódította el a párja szívét, és hogy miért nem kedvelte őt az anyósa és az apósa.

Egy igazi nő szívéért meg kell küzdeni, de Czutor Zoltánnak nemcsak a feleségét, Zsanit kellett meghódítania, hanem a lány szüleinek rokonszenvét is el kellett nyernie. – A mostani feleségem húsz évvel fiatalabb nálam, eleinte ez is zavarta az anyósomékat. És sok minden más... Arról nem is beszélve, hogy egyszer már elváltam. Nem nézték jó szemmel a kapcsolatunkat, de mostanra elsimultak a dolgok, már baráti viszonyt ápolok ­velük. Talán azért enyhültek meg, mert látták, mennyire szeretem a lányukat – árulta el a zenész.

Czutor két év és fél évvel ezelőtt a Mikor című dallal hódította meg a párját. A szám néhány nap alatt hatalmas sláger lett, megjelenése után három héttel pedig már vezette az MR2 Petőfi rádió ­lis­táját.  – Nagyon döcögősen, hosszú hónapok alatt alakult ki a kapcsolatunk, és ezalatt brutálisan beleszerettem. Úgy voltam szerelmes, hogy nem tudtam, összejövünk-e valaha is. Ebben a fájdalmas, keserű, reménykedő állapotban íródott ez a szám. Úgy írtam, hogy közben potyogtak a könnyeim. Éjfélkor nekiálltam, és hajnali háromkor már ott volt az e-mail fiókjában – idézte fel emlékeit a férj.

– Én és a gyermekem anyja egyek vagyunk. A tíz hónapos kisfiunk is szerelemgyerek. 2011. augusztus 8-án volt az esküvőnk, és kilenc hónapra rá született meg a baba. Nem kizárt, hogy a nászéjszakán fogant – vallotta be a Belmondo frontembere.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek