Celeb

Hajdú Fábryval beszélt Hadas Reniről

Bors

Létrehozva: 2013.04.09.

Szavakkal nehéz összefoglalni, ami Hajdú Péter és Hada Renáta között lezajlott a szerdán adásba kerülő Frizbi felvételén.

A műsorvezető talán minden eddiginél keményebb kérdésekkel bombázta az elmúlt hónapok bulvár­üstükösét. Renáta az a lány, aki néhány hónapja a nyilvánosság elé tárta Fábry Sándor magánéleti botrányát.

Renáta a provokatív kérdésekre változatosan reagált: hol verset szavalt, hol csilingelve skálázott, hol kitérő választ adott, de volt olyan is, hogy tehetetlenségében számon kérte Hajdút.

– Jól érzed magad attól, ami alapvető tanítás a kommunikációs isko­lában: aki felülkerekedik, az alul­marad? – kelt ki magából Renáta, majd közölte Hajdúval, hogy ha Fábryval kapcsolatban valami érdekli, akkor hívja fel őt. Megdöbbentő választ kapott.

– Engem keresett telefonon, hogy ne hívjunk meg téged! Ennyire nem beszélünk – mondta Hajdú Fábryról. A parázs vita közben Renáta elmondta, akár találkozna is Fábryval.  – Megkönnyebbültem, és igen, a szemébe tudnék néz­ni. Határozottan – magyarázta Renáta.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek