Celeb

Hajdú azt hitte, kirúgja a neje

GYLF

Létrehozva: 2013.04.12.

Programjait lemondta, és a TV2-ből egy mikrobusszal rabolta el férjét szerdán Sarka Kata. Hajdú Péter talán még most sem tért magához a romantikus szülinap után.

Hajdú Péter azt hitte, hogy szakítani fog vele a felesége, amikor szerdán kora délután egy bőrönddel látta meg a TV2 épülete előtt Katát. – Frizbi-értekezleten ültem, amikor hívott Kata, hogy menjek ki az épület elé – mondta Hajdú megkeresésünkre.

– Ott állt egy bőrönddel, egy mikrobusszal, nem tudtam, mi történik, azt hittem, hogy ebből költözés lesz. Be kellett szállnom a buszba, és ott mondta csak el, hogy minden más programomat lemondta, és elindultunk. Bécsbe vitt, egy elegáns szállodában foglalt szobát, és egy két Michelin-csillagos étteremben asztalt. Csak egy napot tudtunk maradni, de sosem felejtem el – tette hozzá a műsorvezető.

Felesége, Kata azt mondja, ezzel a meglepetéssel akart kedveskedni a férjének harmincnyolcadik születésnapján. – Huszonnégy óra nem sok, de talán a legtöbb, amit adhattam, hogy kiszakítottam a hétköznapok mókuskerekéből. Régóta terveztem, mindent egyedül szerveztem, a saját pénzemből intéztem. Ez a nap talán egy életre szóló emlék lesz neki, amit már soha nem vehet el tőle, tőlünk senki – mosolygott sejtelmesen Kata, arról azonban nem kívánt beszélni, mi minden történhetett a hotelszobában éjszaka. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek