Celeb

Ezzel a fiúval szexel Basinger bombázó lánya

Bors

Létrehozva: 2013.04.12.

Nagy mázlista az ifjú szörfös, Slater Trout: olyan barátnője van, amilyenről a legtöbb fiú csak álmodozik. A lány nem más, mint Kim Basinger gyönyörű lánya, aki pont ugyanolyan bombázó, mint egykor az anyukája volt.

A 17 éves Ireland lelkesen posztolta magáról a Twitter-oldalán a legújabb fotókat, amelyeken a fiújával, Slater Trouttal pózol.

A szerelmesek egy darabig nem talákoztak, mivel a profi szörfös srác Hawaiira utazott egy versenyre, a lány pedig most az egész világgal meg akarta osztani a viszontlátás örömét.

Kim Basinger és Alec Baldwin egyszem gyermeke gyönyörű nővé serdült: ugyanolyan szőke hosszú hajú, szexis bombázó lett, mint fiatalon az édesanyja volt. Pár hónapja valóságos sztár lett, amióta a bikinis fotói elözönlötték az internetet - vadító külsejét látva nem csoda, hogy modellkarrierre készül.

A képeken a szerencsés fickó fülig érő mosollyal öleli Irelandet, aki boldogan írta a fotók alá: „újra együtt a szerelmemmel”. A szerelmesek tavaly óta járnak, és olyan komolyan gondoljáka kapcsolatukat, hogy már gyűrűt is váltottak. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek