Celeb

Csak a legkisebb fiának az apja Jacko

Bors

Létrehozva: 2013.04.16.

Michael Jackson életében mindvégig ragaszkodott ahhoz, hogy ő három gyermekének, Prince-nek, Paris-nak és Blanket-nek az édesapja, ám egy perben most mindenre fény derülhet.

A 2009-ben elhunyt Michael Jacksonnak nemrég kezdődött a pere, amelyben a koncertszervező AEG Live felelősségét vizsgálják a popsztár halálának ügyében. A pert a sztár gyerekei, Prince, Paris, Blanket nevében nagyanyjuk és gyámjuk, Katherine Jackson indította. Az ügyben azzal vádolják a céget, hogy nem vették figyelembe, milyen rossz állapotban van Jacko, és ezzel hozzájárultak a halálához - írja a Daily Mail.

Ennek a pernek a részeként most az AEG Live kész bemutatni állítólag olyan bizonyítékokat, amelyből kiderül: valójában a három közül csak egy Michael Jackson biológiai apja. A hírek szerint pedig ez a legfiatalabb gyerek, a 10 éves Blanket. 

- Rengeteg minden volt Michael Jackson életében, amelyről még nem beszéltünk. A drogok és alkohol használata, a kapcsolata a családjával, és a gyermekei valódi szülei - indokolta állítólag az AEG egyik névtelenséget kérő alkalmazottja, hogy miért van szükség arra, hogy ezt az információt nyilvánosságra hozzák.

A cég úgy gondolja, hogy nem őket terheli a felelősség a pop királyának halála miatt.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek