Celeb

Bevállalós fotók: Sarka Kata virágok között vetkőzött - fotóval

F. F.

Létrehozva: 2013.04.29.

Bár férfimagazinban nem hajlandó vetkőzni Sarka Kata, azt már kimondottan élvezi, ha nyilvános helyen villantja meg testét. Kata bevállalós nő, még az sem zavarja, ha négy kéz matat intim részein.

Ritka látványban volt részük péntek délután a Füvészkert látogatóinak.

Sokaknak maradt tátva a ­szá­juk, amikor a botanikus kertben sétálva egy szexi tavaszi tündérre, Sarka Katára bukkantak. A Crystal Nails arcaként vállalta el a különleges hangulatú fotózást – bár virágokkal takart testét csiklandozták a hangyák.

– Szeretek Katával dolgozni. Mindent megtesz, amit kérek tőle – mondta lapunknak a képek készítője, Borzi Vivien.

A Bors fülébe jutott, hogy egy korábbi koncepció szerint Kata a fotózáson jóval ledérebben jelent volna meg, mindössze néhány virágszirom takarta volna bájait... nem csoda, hogy még paravánt is szeretett volna, nehogy meglássák a járókelők meztelenül.

– Igen, kipróbáltuk, hogy rám ragasztottuk a virágokat, de nem tartott a ragasztó, és a bőrömet is irritálta volna, ezért ­választottuk ezt a megoldást – mondta lapunknak a 26 éves barna szépség, aki igen csak zavarba jött, mikor a látogatók megcsodálták virágokkal takart idomait.

Az azonban már láthatóan nem zavarta, mikor a fotózás előkészületeiben fodrásza és fotósa, egy férfi és egy nő is lelkesen tűzte falatnyi bikinijébe a virágfejeket. Pedig munka közben óhatatlanul is intim testrészei közelében matattak a kezek, s még ha szigorúan csak munkáról volt is szó, azért abban mindenki egyetérthet: ez bizony nem egy hétköznapi feladat...

Bizonyára sokan lettek volna azok helyében, akik ezt a kényes műveletet végezték, de Kata testének közelébe ilyen mértékig csak a kiválasztottak kerülhetnek. Érthetően közéjük tartozik férje, Hajdú Péter is. Lapunk kérdésére, hogy mit szól majd a képekhez a műsorvezető, mosolyogva felelt neje.

– Peti szereti a művészi, kreatív dolgokat, szerintem tetszeni fog neki! Különben nem szól bele a munkáimba, de azt nem engedné, hogy levetkőzzek. Igaz, én sem tenném, már csak azért sem, mert édesanya vagyok, és nem is vagyok rászorulva. Ezt a fotózást azért vállaltam el, mert tetszett az alapötlet – magyarázta Kata.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek