Celeb

Édesanyját siratta élő adásban Liptai

Létrehozva: 2013.03.26.

Kislánya tánca és elhunyt édesanyja emléke olyan érzelmi vihart kavart Claudiában, hogy képtelen volt magán uralkodni. A Nagy Duett nézői hüledezve találgatták, hogy mi történhetett vele. Tillának kellett kisegítenie a színpadon a pityergő műsorvezetőt, aki egyáltalán nem szégyellte érzelmeit.

Megható, őszinte pillanatoknak lehettek szemtanúi vasárnap este a SuperTV2 nézői. Liptai Claudia élő adásban fakadt sírva. Profi tévésként pályafutása során ritkán fordult elő, hogy kizökkentse valami a műsorvezetés ritmusából, a Nagy Duett vasárnapi adásában azonban csak nyelte a könnyeit.

Tilla azonnal a segítségére sietett, és átvette a szót. Claudia egyáltalán nem szégyellte az arcán legördülő könnycseppeket.

A műsorvezető Szabó Győző és Király Linda dalától érzékenyült el, a páros Charlie Chaplin Smile című számát adta elő. Míg Győző egy balesetben elhunyt barátjának énekelt, addig Linda azokra a pillanatokra gondolt vissza, amikor édesanyja súlyos beteg volt. A produkció szinte mindenkit felkavart a stúdióban.

A Bors azt kérdezte Claudiától, hogy milyen emlékeket hívott elő belőle Lindáék duettje.

– Ilyen megható helyzetben nekem mindig az anyukám jut eszembe először, hogy milyen boldog és büszke lenne, ha ­láthatna engem és az imádott kisunokáját egy színpadon – mondta el a Borsnak Claudia, és hozzátette, mindennél jobban hiányzik a mamája.

A műsorvezető rendkívül erős nő hírében áll. Sok akadályt gördített elé az élet, de rendre megküzdött a nehézségekkel. Édesanyja halála óta azonban gyakran szöknek könnyek a szemébe. Eddig csak takarásban lehetett pityeregni látni Claut, és mire őt vette a kamera, mindig összeszedte magát, vasárnap este viszont engedett az érzelmeinek.

– Megindító volt látni a Győzőből és Lindából áradó érzelmeket. Úgy gondolom, hogy a zene az egyik legcsodálatosabb összekötő kapocs az életben – összegezte a műsorvezető.

Claudia egyébként kirobbanó formában volt, talán azért is, mert kislánya, Panka és persze Gesztesi Károly miatt is izgulhatott adás közben. Egykori férje az Egyedül nem megy című számot énekelte.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek