Celeb

Százezreket ér a papír Bereczki Zoltán

2013. február 14. csütörtök 07:15

Egy reklámfilm-válogatás során kiderült, Bereczki Zoltán hazánk legismertebb fiatal előadója. Így termékei mellett az ő népszerűségét erősíti tovább egy látszerész cég, amely több száz ezret fizetett a színész-énekes életnagyságú fotójáért.

Sokak szerint az elmúlt időszak legjobban sikerült reklámja lett az egyik látszerész cég új kisfilmje, amiben Bereczki Zoltán játssza a főszerepet, pontosabban papír mása. A történet egy lemezboltban kezdődik, ahol egy – mint később kiderül – gyengén látó nő válogat a CD-k között, Bereczki korongját keresve.

Épp rátalál a lemezre, amikor megpillantja az „igazi” énekest, vagyis annak egy papírmasé figuráját. Mivel nem tudja megkülönböztetni a kettőt, vérbeli rajongóként lerohanja és ledönti a lábáról. Sokan azt hinnék, hogy a humoros kisfilmet direkt Zolira írták, pedig közel sem így történt. Egy külföldi rendezô vezette a válogatást, első körben a Google internetes keresőbe írtak neveket. Akinél legalább kétszázezer találat volt, az mehetett az első tárgyalásra.

– Úgy tudjuk, több férfi előadó menedzsmentjét megkeresték – meséli Bereczki menedzsere, Ferenczi Orsolya. – Prezentálni kellett az előadóról, meghallgatták a dalait, amiket írt, amit neki írtak és elénekelt, megnézték, miben működött közre. Első körben a keresőbe írták a nevét, megnézték, hány találatot ad ki, mennyi kép van róla a neten, hány követője és rajongója van a Facebookon.

A Bors információi szerint a reklámszerepre Király Viktor és Caramel is esélyes volt egészen addig, amíg azt nem mérték össze, hogy ki adott el több lemezt.
– Zoli és Dóri minden le­mez­­eladási rekordot megdöntött, így lehet, hogy ez befolyásolta a döntésüket. Persze az is elvitathatatlan, hogy Zoli sokkal régebb óta van a szakmában, mint két kiváló fiatal kollégája – mondja a menedzser, majd a kérdésre válaszolva hozzáteszi.

– Természetesen ügyfele sokkal nagyobb gázsit kapott volna akkor, ha élőben is szerepel a reklámban. Mivel csak a fotója jelenik meg, így szerényebb az összeg.
Lapunk úgy értesült, hogy Bereczki Zoltán több százezret kapott a szereplésért, és még valamennyi jogdíj is üti a markát, hiszen a reklám alatt is az ő dala csendül fel. 

További cikkek

Utolsó

Ez volt Csollány Szilveszter utolsó tévés szereplése - videó

Videoklip

Most jött ki Kulcsár Edina első saját dala: súlyos dolgokról énekel

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

Szakcsi Lakatos Béla: Nemsokára meghalok, nem lehet az, hogy én jobban húzok a Fideszhez?

mindmegette.hu

Így lesz vajpuha a tepsis-mustáros tarja, vele sült krumplival maga az álom!

origo.hu

B.szd ki, kretén, lóf.sz, s.ggem - így gyalázkodnak baloldali politikusok - videók

hirtv.hu

A Telex már december 7-én bekészítette a meghalt Csollány Szilveszter cikkét

kisalfold.hu

Búcsú a bajnoktól - videón Csollány Szilveszter olimpiai aranyat érő gyűrű gyakorlata

origo.hu

Kovalenko-medállal ismerik el Karikó Katalin és kutatótársa munkáját

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: „A horvát politikusok tanulhatnának a magyar sportberuházásokból”

origo.hu

30 milliárd forintra pályázhatnak a kistelepülések vállalkozásai a Magyar Falu Programban

origo.hu

Fontos figyelmeztetést adtak ki rengeteg magyar autótulajdonos számára

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a francia válogatott a 2. félidőben átgázolt Montenegrón

origo.hu

Orbán Viktor: Soha többé baloldal - fotó