Celeb

Öntudatlanul fekszik a kórházban Cipő

Szabadi Klaudia

2013. február 17. vasárnap 07:15

Cipő életéért aggódnak a szerettei és a rajongói. A tegnapelőtt hajnalban súlyos szívproblémái miatt újra kórházba került énekes még mindig az intenzív osztályon van.

A Bors munkatársai felkeresték a fővárosi kórházat, ahol megerősítették, hogy a zenészt náluk ápolják. Ottjártunkkor az intenzív osztályhoz vezető folyosón,  a padon kucorgott könnyben úszó szemmel, elgyötört arccal Cipő felesége, Zsuzsa, aki két gyereket szült a zenésznek. 

– Egyelőre semmit sem tudok, arra várok, hogy kijöjjön az orvos – mondta remegő hangon a törékeny, szőke asszony. Arca és tekintete félelmet és kialvatlanságot tükrözött.  – Tényleg nem tudok semmit sem mondani, csak reménykedem. Amíg nem jön az orvos, addig szeretnék egyedül várni. Utána talán többet tudok mondani – sóhajtotta Zsuzsa, majd visszaült a padra, és a sarokba húzódva várt tovább. 

Néhány órával később a Republic együttes sajtósát, Halász Zoltánt telefonon értük el, aki sokkal több információt nem tudott adni Cipő állapotáról, de némi biztató hírrel szolgált. – Csak ugyanazt tudom mondani, amit Zsuzsi, de a zenekar menedzserétől, Abella Miklóstól úgy tudom, Cipő jobban van. Biztosat azonban csak Zsuzsi vagy ő tud, amikor már beszéltek az orvossal – tette hozzá.

Boros Csaba, a Republic basszusgitárosa a zenekar többi tagjával közösen szorít Cipô felépüléséért. Lapunknak elmondta, hogy most milyen állapotban van az együttes szívbeteg frontembere. – Engem is nagyon megdöbbentett, amikor megtudtam, hogy csütörtökről péntekre virradóra valamiféle szivritmuszavar lépett fel nála, és azonnal kórházba kellett vinni – kezdte Boros.

– Jelenleg az intenzív osztályon van, mélyaltatásban, arra várunk, hogy visszatérjen. Azt egyelőre nem tudni, hogy meddig kell altatni, nyilván azért van erre szükség, hogy pihentebb állapotba kerüljön, mint volt – részletezte a muzsikus. – Szerencsére operálni nem kellett, de néhány koncertet lemondtunk – a tudtán kívül. Azért hangsúlyozom ezt, mert ha nem lenne mélyaltatásban, ő egészen biztosan nem engedte volna, hogy egyetlen fellépés is elmaradjon – tette hozzá Boros Csaba.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Apáti Bence: A BKV-ellenőrből lett first lady és a hugyszagú megálló

borsonline.hu

Kulcsár Edina párjának féltékenységi rohamától tartanak a tévénézők

borsonline.hu

Váratlan fordulat az eltűnt inárcsi anyuka ügyében: megtörte a csendet a szomszéd

ripost.hu

Sebestyén Balázs beszökött, Hajdút kitessékelték az RTL VIP-ből a Szigeten

mandiner.hu

Orosz tévés: Ha a zaporizzsjai erőmű megsérül, két atomrakétát azonnal kilövünk. Egyet Washingtonra, egyet Londonra

origo.hu

Szexszektát üzemeltetett, most pedig négy ember tűnt el farmjáról - nagy bajban a sztár

travelo.hu

Miniatűr manóajtók rejtőznek az ország több pontján

origo.hu

Ezeket a magyar filmeket ajánlja Janklovics Péter

borsonline.hu

Borzasztó figyelmeztetést adott az időutazó: rengetegen fognak meghalni ezen a héten

life.hu

Monogám kapcsolatban, fogamzásgátlás mellett is lehet hüvelyfertőzésed

További cikkek

SZÓLÓBAN

„Majka nélkül is megállja a helyét!” - Megszólalt Curtis, így reagált

FLÖRT

Gáspár Zsolti férjes asszonynak csapta a szelet