Celeb

MSZP-s politikusnak áll Berki?

(turcsik)

2013. február 13. szerda 08:15

Egyre több jel utal arra, hogy a Ferencváros korábbi vezérigazgatója, a nőcsábász testépítő, Berki Krisztián új szerepben próbálja ki magát, politikusnak áll. Az MSZP-hez húz a szíve.

Elképzelhető, hogy megvalósítja régóta dédelgetett álmát, és politikusnak áll Berki Krisztián, a Ferencváros korábbi vezérigazgatója? Pontos választ egyelőre még nem kaptunk, ám tény, a futballtól egyre inkább eltávolodó üzletember Facebook-bejegyzései mostanában egyre többször kapnak politikai felhangot. Az utóbbi években leginkább nőügyeiről elhíresült, újabban ­test­építőversenyeken induló „életművész” elsősorban a jelenlegi kormányzópárt visszásságairól szóló cikkeket posztol ki közösségi oldalára.

Emellett az is arra utal, Berki szíve a legnagyobb ellenzéki párt, az MSZP felé húz, hogy sportvezetőként a szocialisták regnálása alatt ő hozta tető alá az FTC és a hozzá tartozó ingatlanegyüttes eladását az angol befektető, Kevin McCabe számára. A britet Magyarországon Szász András köztudottan MSZP-közeli üzletember képviselte.

– Jövőbeli terveim között szerepel, hogy megméretem magam a politikai pályán, hosszú távon ezzel szeretnék foglalkozni. Alkalmas vagyok vezetői pozíció betöltésére, de csak a megfelelő csapattal – mondta Berki korábban a Kiskegyednek.

Arra, hogy az üzletember milyen formában képzeli el politikai karrierjét, egyelőre kitérő választ kaptunk.  – Amíg sportoltam, burokban éltem, nem érdekelt a ­politika, civilként viszont nyitottá váltam a közügyekre. Hiszem, hogy a tapasztalatommal, a kapcsolati tőkémmel segíteni tudnék az embereknek. A meglévő csatornáimon keresztül, a saját nyelvezetemmel, meggyőződésem szerint szívesen tájékoztatnám politikai ügyekben a ­kor­osz­tá­lyo­mat, illetve az Y-generációt – magyarázta Berki a Borsnak. 

A pártnak nincs kifogása

Török Zsolt, az MSZP szóvivője elárulta, nem tud konkrétan arról, hogy Berki csatlakozna a párthoz, viszont semmi kifogásuk nincs a korábbi sportvezető ellen. – Minden jelentkezőt üdvözlünk, aki munkájával, szakértelmével segíteni akarja az MSZP-t, így Berki urat is szívesen látjuk – mondta Török.

– Kommunikációs, illetve sportterületen is a segítségünkre lehet. A jelentkezőknek egyébként egy belépési nyilatkozatot kell tenniük, és nem árt, ha vannak ajánlásai is. Ezt követően a helyi testület dönt, hogy felveszi-e a tagjai közé az adott személyt.

További cikkek

Meglepő

Kínos felvétel került elő Kulcsár Edináról - Videó

Gyász

Összeszorul a szív: gyermekei így búcsúztak Csollány Szilvesztertől

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

Orbán Viktor a hétvégén Madridban európai konzervatív vezetőkkel tárgyal

origo.hu

Ámokfutó furgonos terrorizálta az autósokat Szentendrén, sorra jöttek a vérfagyasztó előzések - videó

hirtv.hu

A Telex már december 7-én bekészítette a meghalt Csollány Szilveszter cikkét

szon.hu

Szívszorító: így búcsúznak lányai Csollány Szilvesztertől

origo.hu

Emiatt halnak meg sokan szex közben

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a svédek nem játszanák le a helyosztót, ha nem jutnak elődöntőbe

vg.hu

Nagy rohamra számítanak a boltok február elsején

vg.hu

Három oltás után kapta el a koronavírust Újlaki Dénes

borsonline.hu

Ennek a 3 csillagjegynek minden sikerülni fog 2022-ben

origo.hu

Kiintettek egy horrorkaravánt az M3-ason, ilyen rakományt még a rendőrök is ritkán látnak - fotók