Celeb

Kiakadtak Keresztestől az Operettben

2013. február 15. péntek 07:15

Pályázott egy szerepre, elígérkezett, mégsem ment el a színházba. Ebben az agybajos, mentálisan beteg világban bármi előfordulhat, véli az Operett igazgatója, aki mégsem haragszik Ildire.

Minden esélye meg volt Keresztes Ildikónak arra, hogy az övé legyen az Elfújta a szél című musicalban az egyik leghálásabb szerep, mégsem az ő neve virít majd a plakátokon. Az X-Faktor volt zsűritagja helyett a csillogó tehetségű, fiatal színésznő, Nádasi Veronika személyesíti meg Mummyt, a dadát.

A Bors információi szerint az énekesnő ugyan akarta a szerepet, de arra már nem vette a fáradságot, hogy elmenjen a meghallgatásra. – Még nem ocsúdtunk fel a döbbenettől, amit ez az eset okozott – meséli a Borsnak az Operettszínház egyik tagja. – Ritkán fordul elő, hogy valaki veszi a bátorságot, és szó nélkül cserbenhagyja a stábot.

- Tudtuk, hogy Ildikó is szeretné a szerepet. Azt csak sztárallűrnek tekintettük, hogy a szövegkönyvért és a kottáért sem jött be, leadták a nevére a portán, ahonnan elvitte. Az azonban több, mint szeszély, hogy a megbeszélt időpontban nem jött el a meghallgatásra: pofátlanság.

A művészek felháborodása érthető annak fényében, hogy az Operett az ország egyik legsikeresebb teátruma, a castingokon tömegek tapossák egymást egy-egy szerepért. A színház igazgatója, Kerényi Miklós Gábor hamar túltette magát az eseten.

– Nem örülünk neki, hogy ez a dolog történt, de ebben az agybajos, mentálisan beteg világban bármi előfordul. Én már meg sem lepődöm. Nincs bennem harag, semmi sem történik véletlenül. Mummy szerepére egy csodálatos hangú, kivételes tehetségű színésznőt, Nádasi Veronikát választottuk, akinek a hangi adottságai egészen kivételesek. Fehér nő afro torokkal.

Kíváncsiak voltuk a véleményükre, de Keresztes Ildikó és menedzsere, Kárpáti Alexandra sem kívánta kommentálni a történteket. 

További cikkek

Anyaszült

Mindenét megmutatta a szupermodell húga, elölről-hátulról

Vége

Már a nevét is megváltoztatta Kulcsár Edina

Ez is érdekelhet

astronet.hu

Heti angyalhoroszkóp: az égiek választ adnak a kérdéseinkre

888.hu

Legyünk jól reakciósok!

life.hu

A magyar színésznő vallomása: "Volt dolgom nős férfival"

magyarnemzet.hu

Floridai magánszigeten építkezik a budapesti közműholding vezetője

szon.hu

Tombol az omikron - ennyi az új fertőzött Szabolcsban

origo.hu

Démoni külsejű lényt fotóztak egy fán

nemzetisport.hu

NB I: a ZTE kölcsönvette a Puskás Akadémia középpályását – hivatalos

origo.hu

Új fővárost szavaztak meg egy 273 milliós országnak

vg.hu

Koronavírusban elhunyt az énekesnő, aki szándékosan fertőzödött meg

nemzetisport.hu

MU: Ha Martial hazudik, végleg meg kell szabadulni tőle – Ferdinand

borsonline.hu

Gyönyörű, szőke hajú lány tűnt el – családja könyörög a segítségért

origo.hu

Az egész világon példátlan újítást vezettek be az Audi győri üzemében