Celeb

Kapkodnak Debreczeni Zita után

B. M.

2013. február 19. kedd 07:55

Néhány hónap alatt az egyik legkeresettebb divat­fotós lett Debreczeni Zita. Az egykori modell kamerája előtt sorban állnak a lányok és a kisgyermekes anyukák.

Egymásnak adják a kilincset Debreczeni Zitánál az ügyfelek, akik a modellből lett fotóssal akarnak dolgoztatni. A lányoknak, akik portfóliót szeretnének készíttetni vagy csak a barátjukat meglepni egy-egy jól sikerült képpel, sok esetben hónapokat kell várniuk, hogy időpontot kapjanak Zita stúdiójába.

Ráadásul Debreczeni egyik fotója hamarosan megjelenik a brit Vogue-ban is. Zita annyira népszerű fényképész lett, hogy ma már biztos megélhetést biztosít számára egykori hobbija. A Borsnak új életéről számolt be a barna hajú szépség.

– Egy divattervező lány lehetőséget kapott, hogy a ruháját bemutassa a világhírű magazinban, és engem kért meg a kép elkészítésére. Nagyon megtisztelő – mondta a Borsnak Debreczeni Zita, aki úgy érzi, megtalálta igazi hivatását. – Hála istennek, rengeteg munkám van. Nagy szerelmem a babafotózás, ilyenkor általában fél napra beköltözöm a családhoz, és követem a kisbaba minden mozdulatát.

- Ott vagyok, amikor ásít, eszik, grimaszol. Imádom a gyerekeket, szeretek velük játszani, és kikapcsol ez a munka. Jó, hogy kikerültem az ismertségből egy úgymond normálisabb életbe – mondta Zita, aki már nem is nagyon vállal modellmunkákat.

– Egyedül a Sugarbird kapcsán lépek a kifutóra, és nagyritkán egy-egy felkérésnél háziasszonykodom. Az életemet most már kitölti a fotózás. Lányokról készítek portfóliókat vagy éppen reklámkampányokhoz. Úgy gon­dolom, nagyon sokat kell tanulnom erről a szakmáról, vannak technikák, amelyek még idegenek számomra. Addig nem is ejtem ki a számon, hogy fotográfus vagyok, amíg nem lesz diploma a kezemben.

- Egyelőre mindössze egy olyan embernek gondolom magam, aki szeret fényképezni – tette hozzá az egyori modell, aki egyébként a Budapesti Kommunikációs Főiskola fotográfia szakára jár, és fél éve van még ahhoz, hogy hivatalosan is diplomás fotográfusnak mondhassa magát.
 

További cikkek

Utolsó

Ez volt Csollány Szilveszter utolsó tévés szereplése - videó

Videoklip

Most jött ki Kulcsár Edina első saját dala: súlyos dolgokról énekel

Ez is érdekelhet

borsonline.hu

Ez lehet az omikron legelső tünete, mutatjuk, mire figyelj fel

ripost.hu

Győzike nem tud leállni: Most G.w.M-nek üzent egy cifrát

origo.hu

Csollány Szilveszter élete képekben

magyarnemzet.hu

„Visszataszító ilyet hallani egy közéleti szereplőtől”

kemma.hu

Május 1. úti gyalogosgázolás: megszólalt az édesanyjáért aggódó férfi

origo.hu

Egy nagyon apró laptop is lehet erős

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a francia válogatott a 2. félidőben átgázolt Montenegrón

vg.hu

Hallhat és érezhet Csollány Szilveszter a pszichoterapeuta szerint

vg.hu

Eddig számít fertőzőnek, ha pozitív lett a Covid-tesztje

ripost.hu

Meglepő, mit mond Csollány Szilveszterről és a lélegeztetett betegekről a pszichoterapeuta

metropol.hu

Váratlan fordulat, ezt tette titokban Harry herceg és Károly

origo.hu

105 éve született Ernest Borgnine - képgaléria