Celeb

Újraéled a Bumeráng

Bors

Létrehozva: 2013.01.20.

Bochkor Gábor új adót keres rádióműsorának, a hírek szerint az elmúlt napokban komoly tárgyalásokat folytatott a Juventus vezérkarával. A műsorvezető a Borsnak elárulta: lehet, hogy Boros nélkül folytatja.

A népszerű műsor a Neo FM-mel együtt 2012 nyarán szűnt meg, amikor a 750 milliós kifizetetlen számlák miatt felmondta sugárzási engedélyüket az illetékes hatóság.

A végleges bezárás előtt azt is lehetett tudni, hogy Bochkor Gábor Boros Lajos nélkül folytatja karrierjét, Lali király ugyanis „nyugdíjazta magát”, más kihívásokat keresett. Ám Gábor a frontvonalban maradt, a Bumerángot egy sikertelen próbálkozás erejéig az újságpiacra is kivezette, a lap azonban egy hónapnyi működés után megszűnt.

A legfrissebb pletykák szerint még most sem adta fel, és megint a rádiózás felé fordult. Nem lehet véletlen, hogy a napokban együtt látták Boros Lajost, Bochkor Gábort és az említett rádió egyik vezetőjét.

– Ismerjük egymást Gáborral és Lajossal, sokat dolgoztunk együtt, elég jó a viszonyunk, szoktunk beszélgetni, akár a rádiózásról is – mondja Kalácska Gábor, a Juventus Rádió programigazgatója.

– A Juventus reggeli műsora azonban jól működik, hallgatottságban hozza a számokat, maga a műsor nyereséges. Vagyis: mi nem tervezünk váltást, minket kell megkeresni valami szuper- ajánlattal. Azt is el kell mondjam, hogy olyan úton indultunk el, ami más jellegű, mint a Bumeráng volt – magyarázza, majd hozzáteszi.

– Persze elméletben minden rádiós szívesen dolgozna a „rádiózás isteneivel”. Ebben a szakmában egyébként sem létezik az a fogalom, hogy soha, ha pedig titokban tárgyalnánk, akkor nem is fedném fel a titkokat. Így maradjunk annyiban: ha lesz tárgyalás és nyilvánosságra kell kerülnie, akkor majd nyilvános lesz.

Bochkor Gábort és Boros Lajost nem tudtuk szóra bírni Bumeráng-ügyben, de úgy értesültünk, hogy Bochkor az országos sugárzású Neo FM-hez havi húszmillió forintért szerződtetett Bumeránggal már havi hárommillióért is hajlandó lenne elszegődni a Juventushoz. Tény, hogy a regionális adók, mint a Juventus is, kisebb költségvetéssel működnek, a stáb is kisebb, s még az is lehet: a Bumeráng sztárjainak is lejjebb kell adniuk anyagi igényeikből.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek