Celeb

70 évesen kezdett gyúrni Fodor Zsóka

T. G.

2013. január 11. péntek 07:55

Fodor Zsóka elszántságát sokan megirigyelhetnék. Hetvenévesen kezdett sportolni, és a megterhelő gyakorlatok alatt még a humorát sem veszíti el. Azon is nevet, hogy összehozták edzőjével.

Fodor Zsóka nem akart csalódást okozni rajongói-nak, így amikor felkérték, hogy szerepeljen az RTL II Szombat esti láz című produkciójában, azonnal személyi edzőt fogadott. Ez nemcsak azért nagy teljesítmény, mert a színésznő hetvenéves, hanem azért is, mert korábban soha semmit nem sportolt. A súlyzó, a lépcsőgép, a haspad teljesen ismeretlen volt számára, Zsóka mégsem ijedt meg. Hetente kétszer, reggel nyolckor már készen állt arra, hogy Angi Nimród segítségével minden porcikáját megmozgassa.

Ám a műsort a tervezettnél később – nem januárban – kezdik, ezért a Barátok közt sztárja színházi elfoglaltságai miatt nem tud a több hétig tartó produkcióban részt venni.  – Számomra az igaz szerelem a színpad. A sorozatot is azért fejeztem be, hogy annak tudjak élni. Békéscsabán tavasszal két főszerep is vár. Soha nem hagynám cserben imádott színházamat – mondta meghatottan  a színésznő, aki ennek ellenére nem állt le az edzésekkel. Nimród révén ugyanis egy új világ nyílt meg előtte.

– Nem gondoltam, hogy a sport ennyire jó dolog. Persze ehhez nagyban hozzájárul Nimród személye is, aki csodálatos ember. Olyan magas szintre fejlesztette a tudását, hogy teljes biztonságban érzem magam mellette. Például edzés előtt félórát masszíroz, hogy minden porcikám készen álljon a megterhelésre – mesélte az ország Magdi anyusa, akit egy újság össze is hozott a 46 éves edzővel.

– Ülök az internet előtt, és azt olvasom, hogy az idősödő színésznő gyönyörű férfit szeret. Gondoltam, megnézem ki az a hülye. Hát én voltam – kacagott Zsóka, aki nem sértődött meg, de szeretné eloszlatni a pletykát, hiszen edzője a fia lehetne.  – Ráadásul már többször elmondtam, hogy a szerelem-téma az én koromban már nem aktuális, de az tény és való, hogy Nimróddal a kapcsolatunk intim.

Így látja ezt a személyi edző is, aki szerint a közös munka csak akkor hatékony, ha lelki társak is lesznek páciensével.  – Tényleg olyan vagyok a hölgyeknek, mint a nőgyógyászuk, hiszen a testükkel dolgozom. Zsókával nagyon könnyű volt megtalálnom a közös hangot, rendkívül jó humorú, csodálatos ember – lelkendezett örökifjú tanítványáról az életmód-terapeuta.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15771_resized.jpg?avcount=1685838608
origo.hu

Hajdú Péter durván rátámadt Marics Petire

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16057738_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Nem válaszolt, elszántan ment felfelé" - megszólalt a hegymászó, aki az utolsó fotót készítette Suhajda Szilárdról

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16060516_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Détári óta nem tett olyat magyar, mint a kupagyőztes Szoboszlai most

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16060580_auto_resized.jpg
ripost.hu

Nagy a baj, rossz hír érkezett a börtönbe zárt Galambos Lajcsiról

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16060683_auto_resized.png
hirtv.hu

Globál: Elon Musk agyba ültethető chipekkel végezhet emberkísérleteket

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15772_resized.jpg?avcount=1685838608
origo.hu

Itt van Zelenszkij bejelentése az ellentámadásról

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16058017_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Elfeledett fénykép buktatta le az időutazó nagyapát

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16057883_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Hatalmas szomorúság" - elhunyt az Életrevalók című filmet ihlető kerekesszékes milliárdos

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2023/06/JOmBVrxpTl4sr9rTNSZKfxLi_yvPHMwr4238zC_IOwM/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2VjZTg3ZTI3MWQ1ODQ2MmJhODZiZjRlMTQyZDIyOWE2.jpg
BABA

Gáspár Győző és Bea kisebbik lánya elárulta, mikor jön a baba

https://cdn.borsonline.hu/2023/06/NpZB-aOqdjlNmaEtT6BL0jqZ2p1yn1-hZOMLDvWb8xg/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzczOGNkZTI5MzlkYTRmMjJhYzY3NTg4M2Y5NDgzYjE5.jpg
Implantátum

Újabb plasztikai beavatkozásra vállalkozik Zalatnay Cini?