Celeb

Voice: pár lett a párbajozókból

Szrjeborni Bianka

Létrehozva: 2012.12.29.

Újabb szerelem szökkent szárba a Voice csapatában. Nguyen Anh Quan és Solt Klaudia minden idejét együtt tölti, a vietnami énekes már a lány szüleinek is bemutatkozott.

Bár a versenyben ádáz párbajellenfelek voltak, lapunk úgy tudja, szerelem szövődött Solt Klaudia és Quan között. Románcukat nem zavarta meg, hogy a fiú kiejtette a lányt. Az érintettek egyelôre szégyellôsen beszélnek az érzéseikrôl.

– Annyira szeretjük egymást, hogy ez egy pillanatra sem szült köztünk feszültséget. Még a szüleim sem haragszanak rá, nagyon megszerették – mesélte a Borsnak Klaudia, aki karácsonykor mutatta be Quant otthon.

– A huszadik születésnapom előtt egy nappal jött át hozzánk. Egy házibulin azt is megünnepeltük, hogy öregebb lettem egy évvel – tette hozzá a már kiesett énekes, aki azt is elárulta, hogy az első látásra megtetszett neki az extravagáns kinézetű énekes.

– Nagyon tetszik az is, ahogy öltözködik. Szeretem benne, hogy nagyon laza srác, de amikor kell, komoly dolgokról is el lehet vele beszélgetni. Nagyon közel kerültünk egymáshoz, de hogy mi lesz ebbôl, nem tudjuk. Nem szeretném elrontani a barátságot, ami már korábban kialakult közöttünk – tette hozzá.

Quan bevallotta, számára sem közömbös egykori ellenfele. – Szeretem, hogy laza, bolondos, és nagyon szép lánynak tartom. A stílusa is megfogott, ami számomra nagyon fontos, ő pedig elég vagány és egyedi – sorolta Quan, aki nagyra értékeli Klaudia őszinteségét is. – Hihetetlen összhang van közöttünk. Mindennap találkozunk, remélem, ez mindig így marad. Nagyon jól működünk együtt, és majd kiderül, hogy merre tart a dolog. Szrjeborni Bianka

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek