Celeb

Szabó Dávid: igazi a kockahasam

F. F.

Létrehozva: 2012.12.11.

Szabó Dávid méregerős pálinkát iszogatott Antal Timivel – árulta el a Sztárchaten az egyik budai bevásárlóközpontban. Az énekest alaposan megizzasztották a rajongói kérdések, de szívesen válaszolt rájuk. „Legkriminálisabb” x-faktoros élményéről is beszámolt.

– A duettes adás után ünneplésként kimentünk a teraszra Timivel, és ittunk a házi pálinkájából, úgy nyolcvankét fokos volt. Mivel meglehetősen fáradtak voltunk, kissé illuminált állapotba kerültünk, és elkezdtük énekelni a Move Like Jagger című számot, amelyet a műsorban is előadtunk. Körülbelül hússzor, teljes hangerővel elnyomtuk, Timi felállt mellettem egy székre, így kerültünk egy magasságba. Ezúton, utólag is elnézést kérek a szomszédoktól. Nagyon jó volt, de ha most mutatna valaki erről a duettről egy videót, akkor nem biztos, hogy vállalnám az akkori arcomat – nevetett Dávid.

A X-Faktor énekese azt is leszögezte, a pletykák ellenére a hasa valóban kockás.

– Sokat tettem érte, hogy ilyen legyen. Az adásban a férfiak is ki vannak sminkelve, egyszerűen azért, hogy jobban mutassanak a képernyőn, és a fénytől ne legyenek sápadtak. A felsőtestemet is lealapozták, hogy még gusztusosabb legyen – magyarázta Geszti Péter mentoráltja.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek