Celeb

Soma bugyival tálalja a lazacot

Brunner Mónika

Létrehozva: 2012.12.04.

Szakácskönyvbe foglalta vágykeltő ételreceptjeit Soma Mamagésa, aki hosszú, egyéjszakás szeretkezéshez ököruszálylevest, a vágy fenntartásához pedig fűszeres-pezsgős kagylócskákat ajánl.

Soma nem hisz abban, hogy ha valaki osztrigát vagy csilit eszik, azonnal felbuzog benne a szexuális vágy. Az igazán érzéki étel legfontosabb „hozzávalója” ugyanis maga a szakács.

– Fontos, hogy milyen szándékkal főzünk. Volt egy eset, sok évvel ezelőtt, amikor megtudtam, hogy a férjem szerelmes lett egy másik nőbe. Főzés- és munkamániába menekültem, s az első napokban a családom nem evett a főztömből. Ugyanis mindazt a feszültséget és indulatot, amely bennem volt, belefőztem az ételekbe, ők pedig ezt ösztönösen elutasították – mondta az énekes-írónő az Afrodiziákumok című könyvének tegnapi bemutatóján.

Épp ezért fontosnak tartja, hogy a kötetben egy különleges főzési technikát is megtanítson a magyar háziasszonyoknak.

– A paprikás krumpli elkészítésén keresztül mutatom be, mit jelent, amikor mind az öt érzékszervünket behozzuk a jelenbe – tette hozzá Soma, aki azokra is gondolt, akik szex helyett inkább kizárólag az evésre koncentrálnának.

Nekik fokhagymás-rozmaringos, öt órán át sült malaccombot ajánl magos zöldségekkel, ám azt sem a szokásos módon: Soma szerint attól lesz teljes az étel élvezete, ha az elfogyasztandó hússal, adott esetben a malaccal beszélgetünk, megköszönjük neki az életét, halálát, és kívánjuk, hogy lelke nyugodalmat találjon, majd, miközben sül, hálával gondolunk rá.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek