Celeb

Réka sírva vitte be Norbit a kórházba

Bors

2012. december 27. csütörtök 07:25

Csak nyolc órát tölthetett karácsonykor otthonában Schobert Norbi, aki a közelmúltban két életmentő műtéten is átesett. Feleségénél eltört a mécses, amikor a kórház felé autóztak.

Életük legmeghittebb, egyben legrövidebb ünnepét élte át a Schobert család. Az egészséges táplálkozás nagykövetét az orvosai ugyan kiengedték a kórházból, de csak rövid időre.

Éjfélre megint infúzióval a mellkasában, magányosan feküdt a kórházi ágyán.

Mint arról a Bors beszámolt, Norbit novemberben műtötték először egy veleszületett szívbillentyű-rendellenesség miatt. A sztár sajnos fertőzést kapott, ezért december elején egy újabb életmentő műtéten esett át. Egy hónapja fekszik kórházban, december 24-én hagyhatta el a kórterem falait először.

Felesége, Réka ment érte délután kettőre.

– A legszebb szenteste volt az életemben, mert azokkal lehettem, akiket a világon a legjobban szeretek – mesélte a Borsnak Norbi. – Az édesanyáink csak egy puszira ugrottak be, az egész estét a gyerekekkel és Rékával töltöttük. Szívet melengető érzés volt otthon lenni. Olyan erős impulzus, ami egy olyan toldozott-foltozott szívet is megérint, mint az enyém. Azt akartam, hogy sose múljon el.

A fitneszguru azonban tudta, hogy ezen a karácsonyon lehetetlent kér, hamarosan vissza kellett mennie az Országos Kardiológiai Intézetbe, ugyanis orvosai azt kérték, hogy éjfélre érjen be a kórházba.

– Nyolc órát lehettem otthon. Az ajándékbontás után Larával és Norbikával együtt tévéztünk. Aztán kaptam a sorstól egy órát, amit a szerelmemmel kettesben tölthettem. Tizenegykor indultunk vissza, a kórházba vezető úton vettem észre, hogy Réka sír. Csendben volt, csak a könnyei csorogtak végig az arcán. Félreálltam és megöleltük egymást úgy, mintha sosem akarnánk kibontakozni a másik karjaiból. Éjfélkor megint egyedül voltam a kórházi szobában. A legádázabb ellenségemnek sem kívánok olyan perceket. A dokik szerint a napokban hazamehetek úgy, hogy kétnaponta kell kontrollra járnom. Megnézik, hogy működök infúzió nélkül. Reménykedem, hogy minden rendben lesz – bizakodott a negy­venegy éves családfő. 

További cikkek

Gyász

Összeszorul a szív: gyermekei így búcsúztak Csollány Szilvesztertől

Utolsó

Ez volt Csollány Szilveszter utolsó tévés szereplése - videó

Ez is érdekelhet

origo.hu

Úgy döntött, hogy pont a szakadék szélén fordul vissza, ami ezután jött, arra nincsenek szavak

borsonline.hu

Ez lehet az omikron legelső tünete, mutatjuk, mire figyelj fel

life.hu

Berki Mazsi a házassága megromlásáról: "Krisztiánnal már nem tudtunk beszélgetni"

szon.hu

Az újságból tudta meg a nagypapa, mit csinált Pap Dorci és Patrik!

origo.hu

Célba ért a James Webb űrteleszkóp

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: „A horvát politikusok tanulhatnának a magyar sportberuházásokból”

vg.hu

Három oltás után kapta el a koronavírust Újlaki Dénes

vg.hu

Nagy rohamra számítanak a boltok február elsején

mandiner.hu

Márki-Zay Péter „csacsiságot” beszélt: nem zárták be, és nem is tervezik bezárni a traumatológiát Szombathelyen

vg.hu

Lefújja az utazási korlátozásokat az Európai Unió

origo.hu

Salma Hayek még akkor is szexi, ha az újévi fogadalmain gondolkodik - fotó