Celeb

Ötszázezres mellényben feszíthetett Malek Andrea

Földvári Zsófi

Létrehozva: 2012.12.13.

A világ egyik legdrágább márkájába öltöztették, mégis számos kritika éri a Voice Mesterét, Malek Andreát a ruházata miatt. A nézőknél főleg a rókaszőr mellénye verte ki a biztosítékot.

Valamiért nem tudnak megbarátkozni a Voice nézői a szőrös dolgokkal. Amióta elindult a műsor, a közösségi oldalakon a legtöbb kritika Mező Misi bundás hónalját és Malek Andi szőrmellényét érte.

Az előbbi a rockerélet tartozéka, az utóbbi pedig a legfrissebb amerikai divat, amihez a jelek szerint még nem nőttünk fel. A Mesterek ruháit a műsor bocsátja rendelkezésre, a stylist Lakatos Márk. A tehetséges divatdiktátor igen jó minőségű, drága holmik közül válogathat, így nem csoda, hogy boldogan engedte szabadjára a fantáziáját. Andi vörösróka mellényét például New York egyik legfelkapottabb divatikonja, ‪Diane von Fürstenberg tervezte, az ára körülbelül félmillió forint.

– Amikor elkezdtük a közös munkát Andival, az első beszélgetésünk arról szólt, hogy még véletlenül sem szeretne csipkét, selymet, ő a keményebb dolgokért rajong. Imádja a bőrt, a lakkot, a hangsúlyos ékszereket. Emellett nagyon pontos elképzelése van a saját testéről, tudja, hogy milyen fazon áll neki jól – osztotta meg a kulisszatitkokat Lakatos Márk.

– A magánéletemben az öltözködésemben közel sem a luxus a mérvadó. Háromgyermekes anya vagyok, a karon ülő lányom naponta többször összekeni a pólóimat. A ruhatáram is pont olyan, mint egy átlagos anyáé, a hétköznapokon farmerben és copfba fogott hajjal járok. A Voice-szal nemcsak arra kaptam lehetőséget, hogy tehetséges fiatalokkal dolgozzam együtt, de a divat világában is tehetek egy különleges kirándulást.

- A szőrös mellényem egyébként most pénteken az utolsó párbajban lesz rajtam, viszik vissza. Az élő adásokra új ruhákat kölcsönöznek nekem, amik között több különleges darab is lesz. Remélem, az sokaknak elnyeri a tetszését – mondta Malek Andrea a Borsnak.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek