Celeb

Nem találja a stílusát Tóth Gabi

B. M.

2012. december 18. kedd 07:45

Hiába titkolózott hetekig, hiába kérte szakemberek segítségét, Tóth Gabi megújult külseje keveseknek jön be. A közönség szerint hosszú tincsei éppen extravaganciájától fosztották meg.

Nagy visszhangot váltott ki Tóth Gabi ­meg­jelenése az X-Faktor vasárnap esti döntőjében. Az énekesnő hangi adottságát senki nem vitatta, ám megújult külseje miatt sokan támadták.

Tóth Gabi testvére, Vera viszont kiállt az énekesnő mellett: ő azt írta a Facebookon, hogy inkább húga hangjával kellene törődni.

– Gabi nagyon jól érezte magát a műsorban, megtiszteltetés volt számára, hogy Presser Gáborral énekelhetett. A ruhát Náray Tamás adta rá, Gabi pedig belevitte az egyéniségét, mondhatni közösen álmodták meg az egészet – nyilatkozta lapunknak Gergely Kata, az énekesnő sajtósa.

Mint azt a Bors is megírta, az egykori megasztáros nemrég stílusváltáson ment át. Mellét megnagyobbíttatta, haját barnára festette, és póttincsekkel hosszabbította. Ám sokak szerint éppen emiatt vesztette el korábbi egyéniségét.

– A hosszú barna haj teljesen más karaktert ad az arcának, nekem jobban tetszett rövid hajjal – mondta Herczeg Zoltán divattervezô. – Volt egy mellműtétje is, valamerre elindult, de kérdés, hogy mi a célja. Az egész számomra művi hatást kelt. Gabi egyéniség, az öltözködésébe sok minden belefér, de például ez a fejkendő a 80-as, 90-es években volt divat.

Az x-faktoros öltözékében semmi nem stimmelt semmivel, ami alapvetően nem baj, de ez most erőltetettnek tűnt – adott egy gyors elemzést lapunknak a divattervező, aki szerint a kisebbik Tóth lány – bár rockernek vallja magát – úgy tűnik, mintha nem találná önmagát.

– Ha például Madonna felvállal egy stílust, akkor azt legalább másfél évig népszerűsíti, letarolja a piacot, és nem háromhavonta változtat a megjelenésén. Úgy látom, Gabinál ez ösztönös inkább, talán felkel egy nap, gondol egyet, és barnára festeti a haját. Meg kell találnia önmagát, bár az is igaz, hogy egy amerikai profi működését és egy magyar erőlködését nem lehet összehasonlítani – tette hozzá a divatguru.  

További cikkek

Veszteség

Képtelen elszakadni elhunyt feleségétől Koltai Lajos

Szexi

Öt éven keresztül a hazát védte, most pornófilmekben fegyverezi le a férfiakat

Ez is érdekelhet

likebalaton.hu

A Balatonnál is szép számmal számolhatunk fülesbaglyokat

life.hu

Végre! Megszólalt Kembe Sorel: ilyen a kapcsolata gyerek anyjával, Kondákor Zsófival

magyarnemzet.hu

Márki-Zay Péter saját közönségének hozzátartóin viccelődött

szon.hu

Törölközőben mutatta meg magát az Exatlon riportere, Nagy Réka

origo.hu

Nagy számokkal dobálózhat a Motorola következő prémium mobilja

nemzetisport.hu

Videó: a svéd kézisek odébb tették a rossz helyen parkoló autót Budapesten

vg.hu

Az omikron egyik alváltozata az eddigieknél is fertőzőbb lehet

ripost.hu

Tombol az omikron Magyarországon: ezt fotózták a Margit hídnál

borsonline.hu

Most jelentette be az örömhírt Krausz Gábor: Úton a következő!

origo.hu

Puszta kézzel tettek odébb egy autót a svéd kézisek Budapesten - videó