Celeb

Meztelen képekkel zsarolta lányát a celebmama

Bors

Létrehozva: 2012.12.10.

A nő úgy akarta visszaszerezni kisebbik lányát, akit a bíróság elvett tőle, hogy bemocskolja a nagyobbikat. A sajtós, akit Chrisoula felkeresett nem működött együtt vele, ezért a dühös anya most perelni akarja őt.

Ariel Winter anyja, Chrisoula Chrystal Workman be akarja perelni Hollywood egyik ismert sajtósát, Jonathan Hay-t, mert szerinte hamis vádakkal illeti őt. Ariel egy népszerű amerikai sorozatból, a Modern Familyból lett ismert, az anyja, Chrystal pedig viselt dolgairól.

A tizennégy éves lányt két hónapja vette el a bíróság Chrisoula Workmantól, majd Ariel nővérére, Shanelle-re bízta. A dühös anya felkeresett hát egy sajtóst, Hay-t, és levélben küldött neki meztelen képeket az idősebbik lányáról.

Gondolta, ha a fotókat nyilvánosságra hozzák majd, azzal tönkreteszi Shanelle jó hírnevét, és Arielt újra az ő gondjaira bízza a gyámhatóság, írja a skynews. com. De nem így történt. Jonathan Hay pont az ellenkezőjét tette.

– Undorítónak tartom, hogy Workman ilyen módón próbálta meg bemocskolni az idősebbik lányát. Felkért engem, képviseljem őt ebben az ügyben, de nem sikerült rászednie – mondta Hay. Workman most azért perel, mert szerinte Hay találta ki az egész sztorit, bár Chrystal saját maga is bevallotta írásban, hogy nem voltak tisztességesek a szándékai. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek