Celeb

Malek Andreát a férfiak éltetik

Létrehozva: 2012.12.20.

Malek Andrea nem titkolja, előfordul, hogy egy-egy kollégájával flörtölni kezd. A Voice Mesternőjének férje ezért sohasem féltékeny. Walter magabiztos, engedi, hogy párja fürdőzzön a bókokban.

Malek Andreát szókimondó, belevaló nőként ismerhették meg a Voice nézői. A műsor alatt a Mesternő képviseli a női erőt a stúdióban, s nem is okoz csalódást. Egyszerre humoros és szexi. A belőle áradó nőiességet sokan észreveszik. A Frizbi vendége ként még Hajdú Pétert is meglepte.

– A pasik eddig is rohamoztak – hál’ Istennek, s bókokban most sem szenvedek hiányt, ez pedig megerősít – magyarázta vidáman a háromgyerekes édesanya.

Andrea Hajdú kérdésére – mindenki meglepetésére – arról sem hallgatott, van, hogy egy-egy férfi felébreszti a benne lapuló vadmacskát.

– A közös munka során előfordulhat, hogy egyik másik emberrel a kémia jobban összehoz bennünket, de van egy határ. Nem azért mentem férjhez ahhoz az emberhez, akire mindig is vágytam, hogy ezt felrúgjam. Azonkívül van egy közös gyerekünk. Tehát tudni kell helyén kezelni a dolgokat – tette hozzá hatalmas ovációt kiváltva a közönségből.

A felvétel után a Bors megkérte a művésznőt, hogy meséljen kicsit bővebben arról, miként kezeli a férje azt a helyzetet, amikor egy kéretlen lovag tűnik fel a színen.

– Nagyképűség nélkül mondhatom, hogy nem újdonság, ha udvarolnak, már megszokta. Örömmel fogadom, hiszen művészként ebből is táplálkozom, erre épül a színpadi lét. A férjem, Walter az első olyan párom, aki bölcsen viszonyul ezekhez a dolgokhoz. Nem csinál gondot belőle. Bízik magában mint férfi és bízik bennem is. Ő sosem zárt kalitkába, engedi hogy szárnyaljak, mert tudja, hogy úgysem megyek egy bizonyos határon túl – mesélt a magánéletéről Andrea.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek