Celeb

Győzike leérettségizik

Bors

Létrehozva: 2012.12.16.

Az RTL Klubban sem tudták róla: érettségije sincs. Gáspár Győző a Muzsika TV-ben árulta el a titkát, és jövőbeni terveit: színész lesz, híres.

A jövőben sem fog unatkozni Gáspár Győző, aki bár Győzikeként és tévésztárként megszűnt létezni, zenészként, családapaként továbbra is virul.

Sőt rövidesen megismerkedhet a honfoglalással, a körzővel, a kovalens kötéssel, és alkalomadtán jelentheti a tanárnak, kik hiányoznak az osztályból.

Győzike érettségizni szeretne! Erről a Muzsika TV-n futó Dallamokon át című műsorban mesélt Sihell Ferrynek, így az is kiderült, az RTL Klubnál is csak akkor tudták meg, nincs még középiskolai végzettsége, amikor egy felsőfokú tanfolyamra akarták beíratni.

– A csatornámnak köszönhetően, egyébként imádom a csatornámat, elküldtek, képzeld el, suliba – magyarázta Győző. – És hát fel is vettek, csak egyetlenegy bibi volt, hogy kérték az érettségi bizonyítványt, és hát a csatorna meg azt tudta rólam, hogy nekem van érettségi bizonyítványom, én meg mondtam, hogy ühm-ühm, odáig én nem jutottam el, hogy érettségim legyen – sütötte le a szemét, majd további részletekkel is szolgált.

– Elmentem volna kommunikációs és marketing szakra. Vonzott, jó lett volna. Elég híres tévések tanítottak volna engem. Tényleg minden nagyon jó volt, már el is készültem, hogy megyek a suliba, januárban indul ez a szak, és hát kérték a papírokat. És, hát ne haragudjanak, odáig én még nem jutottam el, mondom, világbéke! Úgyhogy le kéne előtte érettségiznem, és most mondom a lényeget, közben iskolába is fogok járni. Mert szeretnék megtanulni helyesen írni, szeretnék megtanulni finoman artikulálni, és szeretnék egyszer egy híres színész lenni! – magyarázta a néhai showman, aki nem marad munka nélkül.

Állítása szerint édesapja cégében sertéseket értékesít, amiből három-négy­ezer is van nekik, így az iskola mellett nem fog unatkozni. A Bors megkereste, hogy megtudjuk, az évnyitójára elkísérhetjük-e, de Győző nem volt közlékeny.

– Nem szegem meg a hallgatási fogadalmam, a Muzsika TV-nek adott nyilatkozatot is még a fogadalom előtt vették fel – mondta, és elbúcsúzott. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek