Celeb

Ganxsta Zolee már nem vesz tartós tejet

F. F.

2012. december 21. péntek 14:45

A maja naptárforduló körüli izgalom számos előadónak, szórakozóhelynek, de még politikusnak is ötletet adott. Válogathatunk a világvége-programok között.

A katasztrófa közeledte talán Pataky Attilát érintette a legmélyebben, a pénz megszűnését jövendölő énekes által vezetett Edda Művek december 28-án mutatja be világunk jelenlegi állapotának megsemmisüléséről szóló, Inog a világ című új albumát.

Döglégy is felkészült rá, hogy a maga módján búcsúzzon a világtól. Fellép december 21-én a Világvége Fesztiválon az F. O. System dobosaként.

– Tartós tejet már nem veszünk. A viccet félretéve, szerintem spirituális szempontból egy korszak végét jelenti ez a nap, de a mi koncertünk még éjfél előtt van, így megússzuk. Azért remélem, az utánunk következő Vágtázó Halottkémek is játszhat még.

Valóban kár lenne, ha éppen a nemzetközi hírű, kozmikus-sámánisztikus rockot játszó VHK-t hallgattatná el a sors. A zenekar azt ígéri, hogy koncertjük felszabadítja bennünk azt az életösztönt, amely egy fényesebb jövőmegéléséhez szükséges.

Csilis bab az utolsó vacsora

Az utolsó vacsora sem maradhat el, erről egy budapesti szórakozóhely gondoskodik egész hétvégén. Az Antropos meglovagolja a világvégét: az Anker Klubban tartandó buliba több mint 1200 embert várnak.

– Két éve olvastam először a világvégéről, akkor hoztam létre egy Facebook-eseményt, és azóta is folyamatosan hívjuk rá az embereket. Lesz „Utolsó vacsora menü” 1200 forintért, csilis babot ehetnek a vendégek, amit egy korsó sörrel vagy egy pohár borral öblíthetnek majd le – mondta el Kovács „Kópé” Péter, az Antropos weboldalának tulajdonosa.

 

Ez nem jött be 2000. január 1.

Rettegve várta a világ a 2-essel kezdődő éveket, sokan hitték, hogy akkor vége lesz a világnak. A régebbi számítógépek esetleges leállására már 1970-ben felhívták a figyelmet. Megugrottak a fegyvervásárlások, de végül néhány kisebb informatikai gikszer kíséretében problémamentesen beköszöntött az új esztendő.

További cikkek

Család

Kiderült, mikor születik és hogy fogják hívni Nádai Anikó gyermekét

Szerelem

Stana Alexandra kitálalt, nem akárhogy indult a kapcsolatuk Meggyes Dáviddal

Ez is érdekelhet

tenyek.hu

20 milliót csaltak ki az idősektől

feol.hu

Újra bizonyított a székesfehérvári katonanő

magyarnemzet.hu

Novak Djokovics ajándéka sokkolta fiatal szurkolóját + videó

teol.hu

Eszméletlenre szívta magát a járdán talált spanglitól

life.hu

Nem hiszünk a szemünknek: így nézett ki Halle Berry 30 évvel ezelőtt - Fotó

metropol.hu

Nagyon durva baleset történt Újbudán! Fejre állt egy autó

origo.hu

Mellkisebbítő műtétje volt a magyar luxusfeleségnek

origo.hu

FONTOS: Magyarország első az oltások beadásában az EU-ban

sulilife.hu

Öt szabály, amit minden macskagazdinak ismernie kell