Celeb

Félt a magasban Henderson Dávid

Szrjeborni Bianka

2012. december 30. vasárnap 07:25

Hosszan kellett könyörögniük a műsor készítőinek, hogy Dávid szülei hozzájáruljanak a veszélyes mutatványhoz. A hét méterre felrepített fiú le sem mert nézni, hiszen tériszonya van.

Dávid talán még sosem izgult annyira, mint a péntek esti adást megelőző néhány napban. A fiatal énekest ugyanis karabinerek segítségével hét méter magasba röpítették produkciója közben.

– Nálam jobban talán csak anyukám félt – mondta a Borsnak Dávid az elképesztő színpadi produkció után. – Eleinte rettegtem az egésztől, mert tériszonyom is van, és csak pénteken próbálhattam ki. Amikor először húz­tak fel, nagyon megijedtem, de utána többször gyakoroltuk és egészen belejöttem. Próbáltam csak az éneklésre és egy pontra, a Malek Andi és Somló feje közötti kamerára koncentrálni.

- Abba bele se mertem gondolni, hogy éppen milyen magasan vagyok és mi történhet – tette hozzá a fiatal énekes, aki azt is elárulta, előadását a magasságtól való félelmén túl az is nehezítette, hogy a heveder a legérzékenyebb testrészét présbe fogta.

– Boldog vagyok, hogy végre túl vagyok életem legnehezebb produkcióján – tette hozzá megkönnyebbült mosollyal. Szülei sincsenek ezzel másképp, jobban örülnek, amikor fiuk két lábbal áll a földön. – Nagyon elégedett vagyok Dáviddal, hiszen egy nehéz dalt adott elő, extrém körülmények között. Próbáljon meg valaki egy liftben énekelni, nem könnyű feladat. Aggódtam, hogy a mutatvány nehogy az előadása rovására menjen, és persze a testi épségéért is izgultam, de bíztam benne, hogy technikailag minden rendben lesz – nyilatkozta a Borsnak Dávid anyukája, Katalin, aki a színpad szélérôl figyelte fiát.

A Voice készítői tudták, hogy nem mindennapi feladatra kérik Dávidot és szüleit. – Mivel Dávid még nem nagykorú, szükség volt a szülei beleegyezésére. Hosszas rábeszélés kellett – vallotta be a producer, Wágner Tamás. – Tisztában voltunk vele, hogy ez nem veszélytelen mutatvány, de minden óvintézkedést megtettünk. Dávidot egy mellénybe és egy hevederbe ültettük, és erre rácsatlakoztattuk a két karabinert, amit a feje fölötti világosítóhídra kötöttek.

- A nézők háta mögött pedig két profi kaszkadőr húzta a magasba a versenyzőt – tudtuk meg a részleteket. A műsor producere lapunk kérdésére azt is elmondta, az adás alatt egy orvos is végig jelen volt, akárcsak a többi felvételkor.
 

További cikkek

Szakítás

Hat évvel korábban ugyanazért hagyta el vőlegényét Kulcsár Edina, mint most Csutit

Fotó

Vége a találgatásoknak: Tóth Andi szülinapján mutatta meg, ő a hercege

Ez is érdekelhet

metropol.hu

Betelt nála a pohár – A királynő kizárhatja Meghant és Harryt a családból

borsonline.hu

A nagy méretű válltáskák komoly vállfájást okozhatnak

life.hu

Mélyaltatásban szülte meg kislányát a covidos magyar kismama

kisalfold.hu

Hónapok óta nem alszik, hetek óta kórházban van Rúzsa Magdi

origo.hu

Tudja-e, melyik állatnak van a leghosszabb karja?

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: értékelje a magyar játékosok teljesítményét!

origo.hu

Soha nem látott híd épül Sátoraljaújhelyen

nemzetisport.hu

Videó: amikor Adrian Lewis vakon dobta be az utolsó nyilát a tripla 20-ba

life.hu

Áll a bál a Megasztár háza táján: "Oláh Ibolya nem mond igazat” - állítja az egykori zsűritag

origo.hu

Kimentek a 26 éves Opel Astrával az autópályára, a sofőr se hitte el, mennyivel tudott menni - videó

origo.hu

90 éves Richard Lester, az Egy nehéz nap éjszakája rendezője - képgaléria