Celeb

Bombameglepetés lett a szavazás végeredménye

GYLF

Létrehozva: 2012.12.06.

A Bors olvasói szerint a szakmai díjra jelölt magyar lemezlovas-lányok közül Edo Denova nyert, legalábbis, ami a nőiességet illeti.

A múlt héten adták át a hazai lemezlovasoknak járó díjakat, a jelöltek között pedig három csinos lány is reménykedhetett a szakmai elismerésben. Ezúttal hiába. DJ Kustánczi Lia, DJ Seherezádé és Edo Denova nőként feltehetően nagyobb sikert aratott, igaz, a ValóVilágból a DJ-pult mögé menekülő Sehi nem jelent meg a rendezvényen. Pedig elég sokan várták.

Arról kérdeztük olvasóinkat, hogy a három hölgy közül ki az, akire a leginkább kíváncsiak lennének – és nem feltétlenül csak akkor, ha zenéről van szó. A szavazatok alapján bombameglepetésre Edo Denova fejére került a „lemezlovas szépségkorona”.

– Erre tényleg nem számítottam – mondta megkeresésünkre Edo. – Sokaknak előítéletük van a női lemezlovasokkal szemben, különösen akkor, ha címlaplányból, valóságshow-ból csöppennek hirtelen a szakmába. A különbség talán annyi, hogy engem szinte soha nem lát senki miniruhában, és magas sarkúban, szerintem a keverőpultban így nem is lehet dolgozni. Igyekszem a zenémmel megnyerni magamnak a közönségemet, és hiszem, hogy „lassú víz partot mos” – mondta mosolyogva Edo, aki kérdésünkre azt sem titkolta: jelenleg szingli.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek