Celeb

Az év legdurvább mellvillantásai

Bors

2012. december 31. hétfő 20:00

Összeszedtünk néhány emlékezetes pillanatot, amikor a celebvilág szemérmesnek nem nevezhető üdvöskéi véletlenül, vagy éppen szándékosan többet mutattak magukból, mint amire az emberiség fel volt készülve.

Az év kétségtelenül legfoglalkoztatottabb melle Tóth Gabié volt, ami nagy népszerűségre tett szert. Először pusztán a létével, majd egy koncerten kandikált ki a mellbimbója, amely később vándorolni kezdett, és ezt olvasóink sem hagyták szó nélkül.

Jordan is a mellbimbóival sokkolta a közvéleményt, amikor nem sokkal szakítása után egy teljesen átlátszó felsőben vetette bele magát a Londoni éjszakába, ezzel ki is merítve az esztétikai környezetszennyezés fogalmát.

Persze, tőle ez nem igazán szokatlan, nem úgy Gwyneth Paltrowtól, akit azért inkább visszafogottságáról ismernek. Ez alkalommal is visszafoghatta volna magát, cickói ugyanis nem kifejezetten átlátszó ruhába valók. Valószínűleg Miley Cyrus sem így akarta meglóbálni a melleit a nyilvánosság előtt, ám aki kivágott pólóban rohangál a lesifotósok előtt, az ne számítson előnyös beállításra.

Sharon Stone viszont kifejezetten szándékosan villantotta meg nem feltétlenül természetes idomait Párizsban, és a város lakói értékelték is az igyekezetét. Salma Hayek szerénynek nem nevezhető cickóit is nagy tömegek láthatják, igaz, ő csak egy film kedvéért tett közszemlére őket. Lady Gaga szerint pedig egy valamirevaló Cannabisnak hercegnőnek látszanak a mellei is, így jelmezét így alakította ki egy partira.

Az ünnepek meghozták a villantási kedvet: míg Mariah Carey egy karácsonyi koncerten bugyogott ki teljesen ízléstelen ruhájából és Jessica Simpson hawaii vakációjáról posztolt magáról hatalmas mellű terhesfotókat, addig Nicki Minaj karácsonyi szerelésének egész baráti társasága szorított, hogy helyén tartsa méretes melleit.

További cikkek

Szakítás

Horváth Gréta édesanyja megható vallomása: „Örülök, hogy az édesanyád lehetek”

Ez is érdekelhet

metropol.hu

Az orvosok is elsápadtak attól, ami a beteg fülében mászkált

ripost.hu

Ettől a trükktől lesz tökéletes a hurka

she.life.hu

Mindketten belehaltunk, hogy társként kudarcot vallottunk

hirtv.hu

Élő adásban gázolták el a riporternőt

sonline.hu

Már a világcsúcsdöntésre készül az Európa-bajnok Nyers Mónika

origo.hu

Így fejlődött a tévék formavilága 2021-ben

vg.hu

Több száz embert kellett evakuálni a kaliforniai erdőtűz miatt

vg.hu

Jövő nyáron már nem kuna kell a horvátországi nyaraláshoz

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a svédek továbbra is hibátlanok a középdöntőben

origo.hu

Nézegessen képeket az egykori magyar gyorsétteremláncról, a City Grillről!