Celeb

Álfeleség üldözi Száraz Dénest és közös gyereket is hazudik

F. F.

2012. december 7. péntek 07:15

Száraz Dénest és párját sokkolta egy elvakult rajongó. A negyvenes nő azt állítja magáról, ő lesz a színész felesége. Írogat Dénes barátainak, sőt, képet tett fel állítólagos gyerekükről a netre.

Száraz Dénes megtudta, hogy a Facebookon egy nő azt állítja: egy párt alkotnak. A negyven év körüli asszony úgy tüntette fel magát, mintha a színésztől gyermeke is lenne. Képeket is közzétett az interneten egy kisfiúról, azt állítva, hogy ő a kapcsolatuk gyümölcse. Az álfeleséget a színész ismerősei leplezték le.

A Tamás atya tévés szerepével befutott Száraz Dénes valódi felesége szintén színművész, Csizmadia Ildikó. A fiatal párnak ráadásul valóban van egy kisfia, a hét és fél hónapos Dani, ám úgy tűnik, a nő erről nem hajlandó tudomást venni.

– Ördögi kör az egész, ha az ember kilép a Facebookról, akkor is bent maradnak a rendszerben az adatai és a fényképei. Én otthagytam az oldalt, így csak a barátaimtól szereztem tudomást az esetről – mondta el a Borsnak Dénes.

– Kiderült, hogy van egy álfeleségem, aki azt írogatja a barátaimnak, hogy együtt vagyunk – folytatta. – Még az állítólagos közös fiunkról is tett fel képeket. Egyesek el is kezdték lájkolni azokat, mert azt hitték, tényleg az az én fiam. Egy jó barátom, Mészáros Béla hívott fel, hogy tudok-e erről. Teljesen megdöbbentem. Aztán Béla üzent a szélhámosnőnek és arra kérte, fejezze be a ténykedését. A nő mindenkinek olyanokat írt, hogy nemsokára összeházasodunk, ő lesz a feleségem. Fogalmam sincs, ki ő, de úgy tett, mintha Ildikó nem is létezne – részletezte tovább a nem mindennapi történetet a TV2 napi sorozatának sztárja.

A színész a történtek ellenére nem tesz feljelentést a rendőrségen. Sőt, úgy döntött, egyáltalán nem foglalkozik a hölggyel, aki valószínűleg mentális problémákkal küzd.

– Belőlem inkább sajnálatot vált ki. Akik ilyen szinten a virtuális világban élik az életüket, szerintem egyáltalán nincsenek jól és nincsenek tisztában magukkal. Gondolom, barátaik sincsenek. A feleségem nem volt féltékeny, viszont félelmetesnek találta – tette hozzá a 33 éves színész, aki minél előbb szeretné elfelejteni az ügyet.

További cikkek

Bizarr

Eddig használt bugyikat árult, de most még meredekebb területre merészkedett Rebekka

Meglepő

Kínos felvétel került elő Kulcsár Edináról - Videó

Ez is érdekelhet

she.life.hu

Rossz hírem van: ez történik veled, ha nem szexelsz rendszeresen

hirtv.hu

Holtan találtak egy 21 éves diáklányt a fürdőszobában

kemma.hu

Biznisz közben csaptak le Tatán a zsaruk dílerre és vevőjére (fotók)

origo.hu

Emelkedik a cápatámadások száma

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a svédek nem játszanák le a helyosztót, ha nem jutnak elődöntőbe

vg.hu

Növekszik a kereslet a J&J vakcinái iránt

szon.hu

Az újságból tudta meg a nagypapa, mit csinált Pap Dorci és Patrik!

origo.hu

Ön is megveheti Michael Schumacher bivalyerős családi Mercedesét - képek

nemzetisport.hu

DVSC: Tőzsér megerősítette, érdeklődtek Dzsudzsák iránt

origo.hu

5 éve ezen a napon halt meg John Hurt - képek