Celeb

Adélnak két barátja van?

B. M., B. B. B.

2012. december 15. szombat 07:15

Csobot Adél egyáltalán nem olyan ártatlan fruska, amilyennek tűnik. Kiderült, hogy nem csak Istenes Bence barátnője. Egy romániai faluban egy másik fiú is nagyon vár rá. Vagy mégsem?

A barna Marilyn Monroe, így nevezte el az X-Faktor tizennyolc éves üdvöskéjét Malek Miklós. Ám úgy tűnik, Csobot Adél nemcsak külső hasonlóságot mutat a szexszimbólummal, szívügyei is zavarosak.

Az újságok múlt héten hozták címlapon, hogy az énekeslány összejött az After X műsorvezetőjével, Istenes Bencével. Aztán csütörtök délután egy olyan cikk látott napvilágon az interneten, amely azt állította, hogy Adélnak a szülővárosában is van barátja.

Az Erdélyben élő fiatalember így nyilatkozott a Velvetnek.

– Ez az egész Istenes Bence-sztori csak ki lett találva – mondta az internetes oldalnak István, aki arról is beszélt, hogy Adéllal tudatosan tartották titokban a kapcsolatukat. – Most nagyon nehéz, de remélem, hogy a műsor után meg tudunk beszélni mindent – bizakodott István. Csakhogy nem ő az egyetlen reménykedő ebben a történetben. Az X-Faktor háttérműsorának műsorvezetője is hasonlókat mondott a Borsnak.

– Beszéltem erről Adéllal, azt állította, ez hazugság, én pedig hiszek neki. Nincs senkije, ki lett találva, hogy legyen miről írni – mondta határozottan Istenes Bence munkatársunknak, hozzátéve, bele sem akar gondolni abba, mi lenne, ha mégis igaz lenne.

Valóban úgy tűnik, hogy ebben az ügyben valaki nem mond igazat. A Bors ugyanis kiderítette, hogy Adél erdélyi szerelme, István igenis létezik. Harmadéves egyetemista, építészmérnöknek tanul Romániában, és távol áll tőle a csillogó világ. Munkatársunknak sikerült telefonon elérni a fiatalember édesanyját.

– Legutóbb három hete volt a fiam Adélnál Budapesten, körülbelül egy-másfél éve vannak együtt – mesélte a Borsnak István anyukája, Mária. Az asszonyt arról is kérdeztünk, mit szólnak a hírekhez, miszerint Adél összejött Istenes Bencével. – Nekünk se kellemes ilyet olvasni, és mi sem tudjuk, mi a valós helyzet. A fiam és Adél állítólag megbeszélték, hogy jegelik a kapcsolatukat, aztán majd eldöntik, hogyan tovább.

Az ügyben szerettük volna megkérdezni Istvánt is, ám lapzártánkig nem sikerült elérnünk. Adél viszont a produkció sajtósán keresztül azt üzente: nincs barátja Erdélyben.
 

További cikkek

Szerelem

Szakítás? Megszólalt Molnár Anikó, miután törölte a párjával közös fotókat az oldaláról

Villantás

Tóth Andi olyan tangás képet mutatott, még a Nagy Ő sem hagyta szó nélkül

Ez is érdekelhet

astronet.hu

Heti horoszkóp 2022. január 17-23.: Váratlan fordulatokat jeleznek a bolygók a hétre

metropol.hu

Riasztás a szülőknek, különös Covid-tünet jelentkezhet a gyerekeknél

she.life.hu

Kamu menyasszony lehettem volna kétszázezerért egy estére...

magyarnemzet.hu

A német társadalom feltűnő gyengeségeire világít rá a pedofilbotrány

bama.hu

Figyelik a tilos ellenére behajtókat - írja olvasónk

origo.hu

Gyorsabban hűl a Föld belseje, mint azt eddig gondolták

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: A portugálok ellen nem hibázhatunk – Sipos

vg.hu

Oltásra kötelezik a 18 év felettieket a szomszédunkban

ripost.hu

A padláson találták meg az eltűnt magyar nő holttestét

borsonline.hu

Komor figyelmeztetést adott ki a NASA: veszély fenyegeti a Földet

borsonline.hu

Ezek voltak a magyar apa utolsó szavai, mielőtt vonat elé ugrott 6 éves lányával

origo.hu

Orbán Viktor: Kemény küzdelem után - fotó