Celeb

A Voice egyik nagy vesztese: Fatima

i.

Létrehozva: 2012.12.22.

A Voice első élő adásából négy ember búcsúzott pénteken este. Somló Tamás Dózsa Eriket, Malek Andrea Schweitzer Dórát, Caramel Fatimát, Mező Misi pedig Gyöngyösi Tamást küldte haza.

Pénteken este kezdetét vette a TV2 tehetségkutatója, a Voice élő show-ja. Tizenkét énekes mutathatta be a közönségnek - élő zenekíséret mellett -, mire képes. Csapatonként három-három versenyző lépett színpadra, de a szabályzat miatt összesen négy ember búcsúzott a sztárságtól.

Somló csapatából Szécsi Saci kapta a legtöbb nézői szavazatot. Tamásnak Czerovszky Heni és Dózsa Erik között kellett választania, és – feltehetően a mentortársak legnagyobb örömére – az énekeslány jutott tovább.

Malek Andi énekesei közül Nádor Dávid volt a nyerő a tévézők körében. Schwartz Dávidot a mentor mentette meg Schweitzer Dórával szemben.

Berkes Olivér csont nélkül lépett tovább, Caramelnek így a szorgalom és a tehetség adta fel a leckét. Az igazságérzet győzött, nagy meglepetésre Quan jutott tovább, megfosztva a Fekete Vonat egykori énekesnőjét, Fatimát a további szereplés lehetőségétől.

Mező Misi Veres Mónikának szavazott bizalmat Gyöngyösi Tamással szemben, Szécsi Böbének pedig sima útja volt a következő körbe.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek