Celeb

Zséda hűtlenségre kérte Majkát

O. Zs.

Létrehozva: 2012.11.23.

Majka azonnal igent mondott, amikor Zséda arra kérte, hogy énekeljen vele közösen. Az énekesnő új számában egy hűtlen párt alakítanak.

Zséda eddig pályafutása során egyetlen egyszer énekelt duettet. A Valahol című dalban Létray Ákos volt a partnere. Ám a napokban megjelent új albumán a Hűtlen című számot az énekesnő Majkával közösen vette fel a stúdióban.

– Egyik lemezemre sem születtek olyan dalok, ami duett formájában többet tudott volna adni. Most a zeneszerző Létray Ákos ötlete volt, hogy Majkával vegyük fel a Hűtlent, mert a dalban tökéletesen az ellenpontomat tudja képviselni a stílusával, személyiségével.

Nagyon erősen két pólusú dal, van benne egy nő és egy férfi, az életnek a két oldalát próbálja megmutatni – magyarázta Zséda, akinek csak pozitív élményei vannak a Majkával való közös munkát illetően. – Elképesztően lelkes volt és felkészült, hozta a saját karakterét, ettől pedig nagyon kerek és egész lett a szám – mondta az énekesnő.

Zsédához hasonlóan Majka is roppant elégedett a közös munkával. – Meglepődtem, amikor megkerestek egy nótával, amiről úgy gondolták, hogy lehetne benne rap, meghallgattam, és nagyon jónak találtam. Azonnal, gondolkodás nélkül azt mondtam, hogy oké. A dal arról szól, hogy a férfi megcsalta a nőt, és ez kiderült – összegezte Majka.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek