Celeb

Nem semmi: New Yorkot kapta Sarka Kata a névnapjára

GYLF

2012. november 28. szerda 07:45

Hajdú Péter igazi gavallér. Névnapját ünneplő felesége biztosan megelégedett volna egy csokor rózsával is, ő azonban ennyivel nem érte be: New Yorkba vitte Katát, s a Hiltonban foglalt szobát, sőt a Broadway előadására is jegyet vett.

Fiatal kora ellenére Sarka Kata talán már beletörődött, férje sikereinek és népszerűségének köszönhetően sosem lesz átlagos élete. Hajdú Péter igyekszik is kárpótolni, így a műsorvezető különleges figyelmet fordít azokra a napokra, amelyek jelentősek az életükben. Kata névnapján egy újabb álmát váltotta valóra, New Yorkba repült szerelmével, hogy pár napot kettesben tölthessenek, kiszállva néhány órácskára az őrült mókuskerékből.

Kata a jelek szerint nagyon jól érzi magát, a közösségi portálon hétfőn este nyilvánosan köszönte meg a névnapi üzeneteket, amelyek a jelek szerint százával érkeztek. Férje, szerelme még aznap este a Broadwayn vitte őt színházba, ahonnan Kata egy képet is megosztott ismerőseivel arról érdeklődve, kit sikerült lencsevégre kapnia.

Az sajnos nem derült ki, hogy a göndör, hosszú hajú, egzotikus férfira gondol-e, vagy az előtte háttal ülő és olvasó BruceWillis-tarkójú úrra. Természetesen ezt is szerettük volna megkérdezni tőlük, de telefonjaikon nem sikerült elérnünk őket.

Mindenesetre tény, Hajdú a jelek szerint sosem feledkezik meg feleségéről, és a tenyerén hordozza őt. Alig két hónapja, Kata születésnapján a francia Riviérára vitte el szerelmét néhány napos kikapcsolódásra, jártak Cannes-ban, St-Tropezban és Monte-Carlóban is. Sőt, néhány napot a tengeren is töltöttek, egy csodás jacht fedélzetén.

Nyár elején is alaposan a zsebébe nyúlt a Frizbi házigazdája, amikor egy háromnapos külföldi üzleti útról egy négyszázezres táskával tért haza.

– A Louis Vuitton-táska apropója egy érzelmes elválás volt. Hat éve vagyunk együtt, de még soha nem aludtunk külön. Előfordult már olyan, hogy nem egy szobában töltöttük az éjszakát, de akkor is csak a gyerekek miatt. Most pedig részt kellett vennem egy háromnapos külföldi úton az üzleti partneremmel. Kata az induláskor kivitt a reptérre, és a búcsúzás elég nehéz volt, el is sírta magát. Ezután éreztem úgy, hogy szeretnék neki kedveskedni valamivel, ha visszajövök – mesélte a Borsnak akkor a gavallér producer.

 

Nem szálltak el az árak

A New York-i Hiltonban legnagyobb meglepetésünkre nem olyan magasak az árak, mint ahogyan azt az emberfia elsőre gondolná. A hotel honlapja szerint egy kétágyas szoba ugyanúgy 90 ezer forint körül van egy éjszakára, mint egy lakosztály. Budapesten hasonló árakkal számolhatnak a hazánkba tévedt turisták, sőt vannak ennél jóval borsosabbak is.  

További cikkek

Botrány

Csuti Kulcsár Edináról vallott: Soha nem tudtam volna olyat csinálni, amit ő

Gyász

Kiderült, így tervezik Damu Roland temetését

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

Donáth Anna (Facebook): Bepereljük Szijjártó Külügyminisztériumát

mindmegette.hu

Elképesztő fogyássztori: 65 kilót fogyott a 20 éves Lili, elárulja, hogyan

origo.hu

Rengeteg autóst érint ez a január végi határidő, sokan elfelejthették

kemma.hu

Felborult az autó Vértesszőlősön, a sofőrt kórházba vitték

origo.hu

Múzeumként nyitottak meg egy 5. századi bizánci templomot Gázában

nemzetisport.hu

Női kézi MK: az Óvár kikapott a Kisvárdától; fölényesen nyert a Vác

vg.hu

Egyre rosszabb a járványhelyzet Romániában

magyarnemzet.hu

Mellbevágó tények derültek ki az SZFE korábbi működéséről

origo.hu

Drónnal figyelték a forgalmat az egri rendőrök, alig hitték el, amit egy körforgalomnál láttak - videó

life.hu

Ez a tünet biztosabb jele az omikronnak, mint a pozitív teszt

origo.hu

Rejtély az első thaiföldi kísértethajó eredete, az ország külső segítséget kért