Celeb

Nem semmi: New Yorkot kapta Sarka Kata a névnapjára

GYLF

Létrehozva: 2012.11.28.

Hajdú Péter igazi gavallér. Névnapját ünneplő felesége biztosan megelégedett volna egy csokor rózsával is, ő azonban ennyivel nem érte be: New Yorkba vitte Katát, s a Hiltonban foglalt szobát, sőt a Broadway előadására is jegyet vett.

Fiatal kora ellenére Sarka Kata talán már beletörődött, férje sikereinek és népszerűségének köszönhetően sosem lesz átlagos élete. Hajdú Péter igyekszik is kárpótolni, így a műsorvezető különleges figyelmet fordít azokra a napokra, amelyek jelentősek az életükben. Kata névnapján egy újabb álmát váltotta valóra, New Yorkba repült szerelmével, hogy pár napot kettesben tölthessenek, kiszállva néhány órácskára az őrült mókuskerékből.

Kata a jelek szerint nagyon jól érzi magát, a közösségi portálon hétfőn este nyilvánosan köszönte meg a névnapi üzeneteket, amelyek a jelek szerint százával érkeztek. Férje, szerelme még aznap este a Broadwayn vitte őt színházba, ahonnan Kata egy képet is megosztott ismerőseivel arról érdeklődve, kit sikerült lencsevégre kapnia.

Az sajnos nem derült ki, hogy a göndör, hosszú hajú, egzotikus férfira gondol-e, vagy az előtte háttal ülő és olvasó BruceWillis-tarkójú úrra. Természetesen ezt is szerettük volna megkérdezni tőlük, de telefonjaikon nem sikerült elérnünk őket.

Mindenesetre tény, Hajdú a jelek szerint sosem feledkezik meg feleségéről, és a tenyerén hordozza őt. Alig két hónapja, Kata születésnapján a francia Riviérára vitte el szerelmét néhány napos kikapcsolódásra, jártak Cannes-ban, St-Tropezban és Monte-Carlóban is. Sőt, néhány napot a tengeren is töltöttek, egy csodás jacht fedélzetén.

Nyár elején is alaposan a zsebébe nyúlt a Frizbi házigazdája, amikor egy háromnapos külföldi üzleti útról egy négyszázezres táskával tért haza.

– A Louis Vuitton-táska apropója egy érzelmes elválás volt. Hat éve vagyunk együtt, de még soha nem aludtunk külön. Előfordult már olyan, hogy nem egy szobában töltöttük az éjszakát, de akkor is csak a gyerekek miatt. Most pedig részt kellett vennem egy háromnapos külföldi úton az üzleti partneremmel. Kata az induláskor kivitt a reptérre, és a búcsúzás elég nehéz volt, el is sírta magát. Ezután éreztem úgy, hogy szeretnék neki kedveskedni valamivel, ha visszajövök – mesélte a Borsnak akkor a gavallér producer.

 

Nem szálltak el az árak

A New York-i Hiltonban legnagyobb meglepetésünkre nem olyan magasak az árak, mint ahogyan azt az emberfia elsőre gondolná. A hotel honlapja szerint egy kétágyas szoba ugyanúgy 90 ezer forint körül van egy éjszakára, mint egy lakosztály. Budapesten hasonló árakkal számolhatnak a hazánkba tévedt turisták, sőt vannak ennél jóval borsosabbak is.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek