Celeb

Kiss Ramóna: nem csinálunk szexvideót magunkról

T. G.

2012. november 2. péntek 07:35

A Barátok közt szexvideós jelenete kapcsán Kiss Ramóna eljátszott a gondolattal, hogy mit tenne, ha hírességként hasonló szituációba kerülne. A sorozat Zsófija bátran vállalná cselekedetét.

Kiss Ramóna maga is izgatottan várta, hogy hogyan fog alakulni Szentmihályi Zsófi szexvideós története, amire kedd este fény is derült a sorozatban. – A forgatókönyvet mi sem ismerjük sokkal előtte.

Ám abban biztos voltam, hogy egy ilyen szál nem marad elvarratlanul. De, amikor megtudtam, hogy milyen körülmények között bukik le Zsófi, magam is rácsodálkoztam a zseniális megoldásra – utalt Rami arra a jelenetre, amikor a Mátyás király tér lakói előtt egy prezentáció helyett Zsófi és Miki légyottja vetült a projektorra.

Bizonyára sokan a nézők közül a kanapén ülve is kellemetlenül érezhették magukat, hiszen egyre divatosabb, hogy a mobiltelefon segítségével olyan képsorokat örökítenek meg az emberek, amelyek igazán másra nem tartoznak.

Számtalan hollywoodi híresség is járt már hasonló cipőben. Felsorolni is nehéz azoknak a nevét, akik egy homevideó miatt hetekig szerepeltek a magazinok címlapján. A Bors munkatársa azt kérdezte a színésznőtől, szerinte hogyan lehet védekezni egy ilyen szituációban.

– A legegyszerűbb, ha nem készítünk intim felvételeket – mondta nevetve Ramóna, aki köztudottan óvja a ma-gánéletét a nyilvánosságtól, sőt a túlzott kitárulkozás sem jellemző rá. De mindezek ellenére belevaló és vagány lányként ismeri őt a környezete. Így amikor a téma kapcsán szóba került Scarlett Johanson neve – aki tükörben fotózta magát a mobiljával meztelenül –, Ramóna így érvelt.

– Az ő esetében egyáltalán nem tartom kínosnak a magáncélból készült aktképek nyilvánosságra kerülését, nincs mit szégyellnie, hiszen egy természetes szépségről beszélünk. Azt gondolom, ebben a helyzetben ki kell állni az emberek elé és egy néhány mondatos nyilatkozattal rövidre zárni a dolgot. Valahogy így: igen, ez én vagyok, nem ennek a fórumnak szántam, de véletlenül így történt – játszott el a gondolattal a Barátok közt szereplője, akiről bizonyára nagyon sok férfi szeretne hasonlóan ízléses képet látni.
 

További cikkek

Család

Kiderült, mikor születik és hogy fogják hívni Nádai Anikó gyermekét

Szerelem

Stana Alexandra kitálalt, nem akárhogy indult a kapcsolatuk Meggyes Dáviddal

Ez is érdekelhet

life.hu

Stana Alexandra elismerte, hogy egy párt alkot Meggyes Dáviddal - Azt is elmondta, hogyan jöttek össze

borsonline.hu

Álmában vallotta be szörnyű tettét - férje azonnal a rendőrségre rohant

origo.hu

Soha nem látott szalagkorlát épül egy magyar út mellett, meg fog lepődni, hogy néz ki - fotók

mandiner.hu

Orosz külügy: A NATO-erőknek ki kell vonulniuk Romániából és Bulgáriából

origo.hu

Élményszerű digitális oktatást szeretne a Telekom

origo.hu

Emberi ürülékkel orvosolnák a műtrágyahiányt Észak-Koreában

zaol.hu

Átalakított autóval közlekedett egy férfi Zalaszentgróton, búcsút inthetett a forgalmi engedélyének

life.hu

Csollány Szilveszter ötven napja küzd az életéért: Zacher Gábor elmondta, van-e esély a felépülésére

origo.hu

Megállítottak egy autót a zalai rendőrök, őket is meglepte, mit találtak, amikor átnézték - fotók

origo.hu

A jeges Duna mindig elképesztő látványt nyújtott