Celeb

Kínos: kirúgták Szinetárékat a Millenárisról

A. T.

2012. november 8. csütörtök 07:15

Szinetár Dóra menedzsere lapunk munkatársától tudta meg: a színésznőnek nem kell novemberben színpadra állnia A mizantróp című darabban. Az előadásokat érdeklődés hiányában törölték.

Nem fogytak a jegyek a Mizantróp című darabra, amelynek egyik főszereplője Szinetár Dóra. Molière művét így a Millenáris Rendezvényközpont a napokban törölte műsornaptárából. Munkatársaink a kulturális központ honlapján bukkantak rá a közleményre, mely szerint a 2012-es évre tervezett előadások elmaradnak. A darab érdekessége, hogy a próbák alatt talált egymásra Szinetár Dóra és Makranczi Zalán, ami végül a színésznő Bereczki Zoltánnal való válásához vezetett. Az új kapcsolat hatalmas sajtónyilvánosságot kapott, mely reklámnak sem volt utolsó, de úgy látszik, a közönség érdeklődése megcsappant a páros iránt.

– Októberben valóban elmaradt egy előadás, az okát nem tudom, de a novemberi fellépések még szerepelnek a naptáramban – mondta lapunknak Ferenczi Orsolya, Dóra menedzsere. – Nekünk még nem szóltak a változásról.

A helyzet tehát meglehetősen kényes, főleg annak fényében, hogy a színésznő naptára fellépésekkel zsúfolt, hisz egyszerre több darabban játszik, ráadásul Bereczkivel még mindig járják az országot duettkoncertjükkel. Amíg viszont nem is tud arról, hogy nem kell az említett előadásban színpadra állnia, addig új fellépéseket sem tud vállalni, ami hatalmas pénzkiesést jelent a színésznőnek.

Telefonon többször is kerestük Perjés Jánost, aki a Spirit Színház fellépéseit koordinálja, hogy megtudjuk a változás okát és azt, hogy miért felejtette el közölni művészeivel: nem kell színpadra állniuk, de többször is kinyomta az általunk kezdeményezett hívást. A Millenáris Rendezvényközpont illetékes munkatársai nem éltek a nyilatkozás jogával. Egy háttérmunkástól azonban megtudtuk, hogy az alacsony árak ellenére is alig fogytak a jegyek, ami mindkét félnek kínos volt, ezért inkább a műsorváltozás mellett döntöttek az illetékesek.

További cikkek

Szexi

Vetkőzéssel mentené meg a Földet a nagymellű bombázó

Centik

Alacsony pasikra vadászik a világ legmagasabb pornósa

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

Kormánypárti taxishoz szállt be Schmuck Erzsébet

borsonline.hu

Az egész utat lezárták, akkora baleset történt Heves megyében

origo.hu

Fontos hír érkezett a horvátországi autópályákról, ez érintheti a magyar pénztárcákat

magyarnemzet.hu

Több külföldi vevőnek is próbálták eladni a Városházát

bama.hu

Rendőrök lepték el a Király utcát Pécsett, egy rosszfiú akadt horogra?

origo.hu

9,4 milliárdot loptak a kriptovalutás pénzváltótól

nemzetisport.hu

Női kézi: a Győr visszahívta az MTK-tól fiatal jobbátlövőjét

vg.hu

Katonákat küldenének Romániába

magyarnemzet.hu

Márki-Zay Péter Indiába küldené szemműtétre a magyarokat

life.hu

Vannak tünetek, amelyek hónapokig megmaradhatnak az omikron-fertőzés után: ezek azok

life.hu

Vége! Többé soha nem láthatjuk együtt Kiszel Tündét és lányát

origo.hu

Személyautós kényelemmel kényeztet a Ssangyong pickupja