Celeb

Két perc alatt lett sztár a hívő Dávid

szabadi

2012. november 19. hétfő 07:45

Szabad keresztény lelkészcsaládban él a péntek esti Voice csodás hangú énekese, Henderson Dávid. A tizenhét éves fiú szülei nem tudják, gyermekük kitől örökölte a tehetségét. Az emberek hálával illetik.

Csodára várt Caramel, a TV2 The Voice – Magyarország hangja elnevezésű tehetségkutató egyik mentora, és megkapta.

A mindössze 17 éves Henderson Dávid a Hosanna című gospelt énekelte, Caramel pedig csak néhány másodpercig bírta ki, hogy nem láthatja azt, akinek a hang­ja pillanatok alatt elbűvölte. Amikor megfordult, szinte levegő után kapkodott, majd párás szemmel azt mondta:

– Az isteni szeretet ragyog keresztül rajtad.

Az ifjú énekes, akinek a szülei – Katalin és Paul – egy szabad keresztény gyülekezet tagjai – Paul lelkész –, arról beszélt a Borsnak, mit érzett Caramel szavai hallatán.

– Akkor és ott tényleg nem is tudtam felfogni, amit mondott. Olyan állapotban voltam az izgalomtól, hogy nehéz szavakkal kifejezni. Amikor Caramel megfordult, az cikázott át az agyamon: Istenem, remélem, nem veszi észre, mennyire remeg a kezem. Eltelt vagy 24 óra, mire összeállt a kép. Caramel az egyik példaképem, és ezt a mondatát sosem felejtem el. Megdöbbentem és bárhogyan is folytatódik a verseny, ez óriási ajándék volt tőle – mondta szerényen az aranytorkú fiú.

A stúdióban egyébként ott izgultak a szülei és 12 esztendős öccse, Áron is. Édesapja és édesanyja könnyezve nézte a produkciót, majd a kis Áron törte meg a feszült pillanatokat, amikor örömében Kati nyakába ugrott.

– Nagyon izgultunk és rettentően boldogok voltunk – vette át a szót az anyuka. –

Az a legcsodálatosabb, hogy egyetlen negatív visszajelzést sem kapott Dávid, százával jönnek a dicséretek, meglett emberek mondanak köszönetet, és ez csodálatos érzés.

A YouTube-on egy másik előadását egyetlen nap alatt öt­-venezren nézték meg. Rettenetesen büszkék vagyunk rá. Nem tudom, kitől örökölte Dávid ezt a tehetséget, de ajándékot kapott, és boldogok vagyunk, hogy képes így használni – magyarázta Katalin, aki azt is hangsúlyozta, nem erőltetik, hogy Dávid lelkész legyen, azt szeretnék, ha a saját útját járná. – Meglátjuk, mit hoz a jövő, Paul és én nem kényszerítünk rá semmit. Az azonban biztos, hogy a zene határozza meg a fiunk egész életét.
 

További cikkek

Szexi

Milliókat keresek a meztelenkedéssel, és édesanyám a legnagyobb rajongóm!

Dráma

Tovább gyűrűzik a Kulcsár Edina féle botrány

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: 24 év után jutottak ki, pont nélkül zártak – lemondott a kapitány

metropol.hu

Ez gyors volt! Kulcsár Edina már a nevét is megváltoztatta

origo.hu

A sünök miatt jött létre a rengeteg ember halálát okozó szuperbaktérium

nemzetisport.hu

Arsenal: közös megegyezéssel távozik a védő – hivatalos

origo.hu

Ezek a világ legfényűzőbb börtönei - galéria

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 19.: az Oroszlán megmutatja az igazságot, a Vízöntő jelet kap

vg.hu

Koronavírusban elhunyt az énekesnő, aki szándékosan fertőzödött meg

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Kell egy kis idő, hogy ezt feldolgozzuk – Bánhidi Bence

origo.hu

Így szerezték meg jogosítványukat apáink, nagyapáink - galéria nosztalgiázóknak