Celeb

Elhunyt a világ legnagyobb gazemberét megformáló színész, Larry Hagman

Bors

2012. november 24. szombat 11:18

A Dallas című filmsorozat kultikus figurája pénteken délután halt meg egy rosszindulatú daganatos megbetegedés szövődmények következtében - jelentette be a család. A színész tavaly vallotta be, hogy rákos.

Tavaly okóberben jelentette be Larry Hagman, hogy rákban szenved. Ennek ellenére vállalta, hogy a Dallas folytatásában szerepel - írja a Daily Mail.  Péntek délután - 81 évesen - azonban meghalt egy dallasi kórházban. A család közleményben tudatta a sajtóval, hogy egy rosszindulató daganatos megbetegedés okozta szövődmények következtében vesztette életét, családja körében.

A színész halálos ágya mellett nemcsak családja, de barátja és kollégája, Linda Grey - Sue Ellen Ewing - és Patrick Duffy - Bobby Ewing - is ott volt. Velük 35 év óta ápolt baráti viszonyt. Kollégái mindig meleg szívű emberként beszéltek róla.

Neje túlélte

Felesége, Maj Arzheimer- kóros és nemrég arról beszélt a színész a lapoknak, hogy már nem tudja otthon gondozni, ezért egy speciális otthonba költöztette. Kiemelte, hogy nehéz volt elfogadni ezt a helyzetet, de igyekszik arra a fél évszázadra koncentrálni, amikor boldogok voltak együtt. "Ő most nincs túl jól. Mi most ezek a lapokat kaptuk, ezekkel vagyunk kénytelenek játszani" - nyilatkozta egy hete a színész. 

Hagman tavaly októberben ismerte be a nyilvánosság előtt, hogy torokrákja van, de hozzátette, kezelhető. A 90-es években májrákban és májzsugorodásban is szenvedett, ami az alkoholizmusának számlájára volt írható. 1995-ben májátültetésen esett át, 2003-ban új májának egy részét pedig eltávolították. Két gyermeke van Heidi Kristina, aki  1958-ban jött világra, illetve Preston, aki 1962-ben született.

A Dallas volt a világ legnézettebb tévésorozata, 57 országban mintegy 300 millióan nézték.

További cikkek

BOTRÁNY

Edina és új szerelme – Titokban randiztak egy wellness hotelben

Szexi

Milliókat keresek a meztelenkedéssel, és édesanyám a legnagyobb rajongóm!

Ez is érdekelhet

borsonline.hu

Edina és új szerelme – Titokban randiztak egy wellness hotelben

mindmegette.hu

A 6 legnépszerűbb diéta 2022-ben, ha fogyni szeretnél

origo.hu

Az egész világon példátlan újítást vezettek be az Audi győri üzemében

vg.hu

Berobbanhat a Balkánra a Waberer's

nemzetisport.hu

FIFA-gála: Nem csináltam semmit, ami miatt dühös lehet rám – Lewandowski Messiről

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Nincs szégyenkeznivalónk, elégedettek lehetünk az elmúlt két és fél évvel – Gulyás István

ripost.hu

Fájdalmas fotóval jelentkezett be Tóth Andi a születésnapján

origo.hu

Elfeledett kincsekre bukkantunk egy régi Renault-szalonban – képek