Celeb

Danny Blue leleplezi Dynamót

Bors

2012. november 25. vasárnap 07:35

Rengetegen ámuldoznak Dynamo trükkjein, de a magyar mentalista elárulja, csupán koppintásról van szó. Ám Danny nem csak az angol mutatványost, a maja naptárt is leleplezi.

Az angol származású Dynamo, születési nevén Steven Frayne Varázslat a világ körül címû elképesztő televíziós produkciójával robbant be a köztudatba. Megdöbbentő trükköket mutat be civileken, csakúgy, mint a magyar mentalista is, Danny Blue, akit napjainkban már Uri Geller utódjaként tartanak számon Magyarországon.

Danny Blue a Borsnak rávilágított: Dynamo nem igazi mutatványos, ő csupán egy másik bűvész trükkjeit másolja le. – Ki is az a Dynamo? Úgy gondolom, hogy sokan talán nem tudják, de ő csak egy másik trükkmestertől, nevezetesen Criss Angeltől koppint, aki már jóval előtte elôadta e mutatványokat – jelentette ki határozottan Danny.

Angel különben egy amerikai bűvész, szabadulóművész és kaszkadőr, aki saját televíziós sorozatában döbbentette meg a nézőket trükkjeivel. Danny Blue viszont szeret eredeti ötletekkel előállni, leg-újabb húzása egy mentalistaakadémia alapítása. – Nekem is a mentorom, Haim Schlesinger segített, aki egy-két évig intenzíven foglalkozott velem. Én is szeretném továbbadni a tudásom, így pár embernek lehetőséget nyújtok, hogy komoly dolgokat tanuljanak. Őket egy meghallgatáson válogatom ki – mert bárkinek nem adhatom át a titkokat –, s célom, hogy bizalmas, baráti viszony alakuljon ki köztünk.

- Nagyjából tíz jelentkezőt választok majd, akikkel hetente találkozom egy exkluzív helyszínen. Nem lesz túl drága, picit több, mint egy gitáróra, hiszen nem ebből akarok meggazdagodni. Fél év múlva már elég magas szintre fejlődhetnek, dolgozunk majd a megfigyelőképességükön, s a memóriájukon. Természetes, hogy ehhez kell karizma, emberismeret, s hogy jobban megismerjék az emberi elmét. Úgy gondolom, hogy meg lehet ebből élni, legalábbis én hét éve ebbôl tartom el magam.

Danny egy megdöbbentő történetet is elmesélt lapunknak. – A munkám nem csupán fellépésekből áll, komoly, de különös megbízásokat is kapok. Van például egy csapat, amelynek tagjai azt gondolják, hogy a Föld belső kérgén él egy civilizáció, de csak az Északi- vagy a Déli- sarkon keresztül lehet hozzájuk eljutni. Megkerestek azzal, hogy vegyem fel velük mentálisan a kapcsolatot. Megtettem, de a vezetőik azt mondták, még fejlődnie kell a mi felszíni civilizációnak ahhoz, hogy kapcsolatba lépjenek velünk – magyarázta a mentalista.
 

További cikkek

Karrier

Ennél még Varga Irén is jobb – Ezt gondolják az emberek Kulcsár Edina daláról

Vallomás

Michael Jackson kegyetlen volt: disznónak nevezte a húgát

Ez is érdekelhet

life.hu

Megdöbbentő dolog derült ki a Covid-oltásokról: sok esetben ez okozza a mellékhatásokat

metropol.hu

Lassan indul a nap a Bika jegy szülöttének, de hatalmas meglepetésben lehet része

travelo.hu

Tudja, miért van tele tuskókkal a Tisza-tó?

vg.hu

Növekszik a kereslet a J&J vakcinái iránt

beol.hu

Bejelentették a Fidesz Békés megyei képviselőjelöltjeit

origo.hu

Elpusztult Ozzie, a világ legidősebb hím gorillája

vg.hu

Óriási robbanás történt Athén belvárosában

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a svédek hőse nem emlékszik a győztes góljára

life.hu

Csollány Szilveszter kifutott az időből: ez a beavatkozás megmenthette volna az életét

magyarnemzet.hu

Körbeszámlázás és fiktív bizonylatok Cseh Katalinék körül

origo.hu

Az utas kinyitotta egy furgon ajtaját a Széna téren, ami ezután jött, az igazi szégyen - videó