Celeb

Cicaharc: Seherezádé miatt perelhetik az RTL-t

GYLF

2012. november 6. kedd 19:00

Akár per is lehet abból, hogy a Seherezádét bemutató Fókusz riportban DJ Metzker Viktória két évvel ezelőtti bulijának képeit használták. A kereskedelmi televízió egyelőre nem reagált a bakira.

Egyelőre a megállapodásra és helyreigazításra törekszik, de a pertől sem riad vissza DJ Metzker Viktória, aki azok után, hogy 2007-ben az Év Playmate-jének választottak, lemezlovasként épített fényes karriert. Metzker Viki öt kontinenst is bejárt már a sikereinek köszönhetően, és erről legutóbb a Fókusz című műsorban is láthattunk pár részletet.

A dolog szépséghibája, hogy a riport “DJ Seherezádé kalandjai a nagyvilágban” címmel került adásba. “Na voltam Dr. Mester Csaba ügyvéd úrnál, megírtuk a levelet az RTL klubhoz, miszerint VV Se-here-se-zádéjuk nagyinterjújába "véletlen" az én vegasi fellépésem vágták be, amiről kisatírozták a logomat..., vagyis képmással való visszaélést követtek el...türelmetlenül várom a fejleményeket!” – így osztotta meg a már DJ-ként dologzó lány a történetet a Facebookon több mint 76 ezer rajongójával.

Metzker Viki a Borsnak elárulta, a csatornával egyelőre a megegyezésre törekednek. – A 2010-es las vegasi fellépésemről készült videón a logóm is rajta van, ráadásul barna hajjal, közel kilencezer ember előtt zenélek. Ebből került be egy részlet a riportba, úgy, hogy a logómat ki is takarták, azaz tudniuk kellett, honnan származik a felvétel – mondta Viki.

– A csatornának írt levelünkben azt kértük, hogy a képernyőn tisztázzák ezt a félreértést, és esetlegesen egy hasonló riportban mutassák be a pályafutásom. Amennyiben nincs hajlandóság a megegyezésre, feltehetően polgári pert indítunk, és egymilliót “kérünk majd” a kínos baki miatt – tette hozzá. A csatornához is eljuttatuk a kérdéseinket az üggyel kapcsolatban, az RTL válaszaira egyelőre várunk.

A Fókusz videójában az alábbi linkre kattintva 4:21-től láthatjuk Vikit Seherezádé képében. 

További cikkek

Szexi

Milliókat keresek a meztelenkedéssel, és édesanyám a legnagyobb rajongóm!

Dráma

Tovább gyűrűzik a Kulcsár Edina féle botrány

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: 24 év után jutottak ki, pont nélkül zártak – lemondott a kapitány

metropol.hu

Ez gyors volt! Kulcsár Edina már a nevét is megváltoztatta

origo.hu

A sünök miatt jött létre a rengeteg ember halálát okozó szuperbaktérium

nemzetisport.hu

Arsenal: közös megegyezéssel távozik a védő – hivatalos

origo.hu

Ezek a világ legfényűzőbb börtönei - galéria

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 19.: az Oroszlán megmutatja az igazságot, a Vízöntő jelet kap

vg.hu

Koronavírusban elhunyt az énekesnő, aki szándékosan fertőzödött meg

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Kell egy kis idő, hogy ezt feldolgozzuk – Bánhidi Bence

origo.hu

Így szerezték meg jogosítványukat apáink, nagyapáink - galéria nosztalgiázóknak