Celeb

Bepöccentek: ezrek kívánják a magyar modell halálát

GYLF, B. B. B.

2012. november 11. vasárnap 07:35

A hír igaz: Justin Bieber és Selena Gomez szakított. A pletykák szerint Palvin Barbi miatt. A magyar szupermodell a Bieber-rajongók és a brit bulvársajtó céltáblája lett.

Hisztéria és lincshangulat – így lehetne jellemezni az elmúlt alig huszonnégy óra eseményeit. A Bors is beszámolt a világhírű New York-i Victoria’s Secret divatbemutatóról, amelynek csillaga idén az albertirsai Palvin Barbara volt. A fiatal modell világsztárokkal léphetett egy színpadra, sőt ma már a legnépszerűbb tinisztár miatt lehet a címlapokon. Barbi sosem titkolta, egy éve megfertőzte a Justin Bieber-láz, a jelek szerint – személyes találkozásukat követően – Biebert pedig a Palvin-láz. A tinédzserek néhány közös képet is megosztottak a világgal, sőt másnap az Oroszlánkirály című darabon is egy társaságban látták őket. Bieber az egyik Barbaráról általa megosztott képhez az alábbi szöveget írta: átkozottul szexi, igaz?

Barbi talán maga sem hitte, hogy ekkora ügy kerekedik a fotókból, a Daily Mail viszont már tegnap arról írt, Bieber és párja, Selena Gomez szakított. Egy bennfentes azt mondta a lapnak: a pár a sok elfoglaltsága miatt már nem tudta összeegyeztetni a magánéletét. A nem hivatalos verzió szerint ez nem jelent mást, mint Palvin Barbit.

Nem csoda, hogy az ügy hatalmas vihart kavart, s ebbe Selena Gomez is önként szállt be azzal a képpel, amelyet ő osztott meg a világgal. A fotón Bieber és egy barátja látható, a háttérben a kukucskáló Barbival.

– Nem hiszem, hogy rosszat teszek, régóta jó barátságban vagyunk. Nem titkolom, rosszulesik ez a dolog, de megpróbálok nem gondolni rá – írta ezzel kapcsolatban Gomez.

Barbara internetes közösségi lapjain eközben százával osztják meg a Gomez-rajongók és Bieber önjelölt szerelmei a gyűlölködő üzeneteket, többen a lány halálát is kívánva. Barbi a Twitteren mindössze annyit közölt, hogy barátságról van szó, majd Mexikóba utazott egy fotózásra.

További cikkek

Centik

Alacsony pasikra vadászik a világ legmagasabb pornósa

Vége

Harry herceg elvesztheti az utolsó kapcsot is, ami a brit királyi családhoz köti

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

Kormánypárti taxishoz szállt be Schmuck Erzsébet

borsonline.hu

Az egész utat lezárták, akkora baleset történt Heves megyében

origo.hu

Fontos hír érkezett a horvátországi autópályákról, ez érintheti a magyar pénztárcákat

magyarnemzet.hu

Több külföldi vevőnek is próbálták eladni a Városházát

bama.hu

Rendőrök lepték el a Király utcát Pécsett, egy rosszfiú akadt horogra?

origo.hu

9,4 milliárdot loptak a kriptovalutás pénzváltótól

nemzetisport.hu

Női kézi: a Győr visszahívta az MTK-tól fiatal jobbátlövőjét

vg.hu

Katonákat küldenének Romániába

magyarnemzet.hu

Márki-Zay Péter Indiába küldené szemműtétre a magyarokat

life.hu

Vannak tünetek, amelyek hónapokig megmaradhatnak az omikron-fertőzés után: ezek azok

life.hu

Vége! Többé soha nem láthatjuk együtt Kiszel Tündét és lányát

origo.hu

Személyautós kényelemmel kényeztet a Ssangyong pickupja