Celeb

Megtalálták Katalin hercegnő paparazzóját

Bors

Létrehozva: 2012.10.30.

Vilmos hercegék kérésére nagy erőkkel nyomozott a francia hatóság a Katalint félmeztelenül lefotózó paparazzo után. A rendőrség azt állítja, hogy a nyomára bukkant.

Teljesült Katalin hercegnő és Vilmos herceg akarata: a francia rendőrség nemcsak nyomozást indított a Katalinról készült lesifotók készítője ellen, de a Daily Mail szerint már sikerült is azonosítania a szóban forgó paparazzót.

Mint ismert, a hercegi pár kártérítési eljárást indított Franciaországban ismeretlen tettes ellen, amiért megsértették a hercegnő magánélethez fűződő jogait. Az ügyben előzetes eljárást indított a nanterre-i ügyészség. A pár ügyvédje is szorgalmazta, hogy minél hamarabb kézre kerüljön a paparazzo, aki állítólag egy brit férfi, így ha a francia hatóság kiadja, akár egy év börtönbüntetést és 36 ezer font pénzbüntetést is kaphat.

– Amit tett, kimeríti a bűncselekmény fogalmát – mondta Vilmosék ügyvédje, Aurelien Hammelle, és felidézte, hogy Diana hercegnőnek, Vilmos anyjának életemilyen tragikus fordulatot vett a paparazzók miatt, és most egy másik lesifotós Katalin hercegnő – aki „fiatal nő, nem egy tárgy” – magánélethez való jogát is megsértette. Hammelle arra is felhívta a figyelmet: a fotók hat nappal Diana hercegnő halálának évfordulója után készültek. Marie-Christine Daubigney francia ügyész is foglalkozik az üggyel, és megerősítette, hogy a rendőrség most már tisztában van a lesifotós személyével.   

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek