Celeb

Fehér Zoliból férfit farag mentora az X-Faktorban

F. F.

Létrehozva: 2012.10.17.

Kibukott az énekes, miután az interneten sokan támadják. Az első élő adásban párbajozó, családapa attól tart, hogy a nézők félreértelmezik érzékenységét.

Meglepő vádakkal szembesült az internetet böngészve Fehér Zoltán. Az énekest az X-Faktor eddigi részeiből kétségtelenül törékeny lelkű, szenzitív fiúként ismerhették meg a nézők, de a műsorból az is kiderült, hogy kétgyermekes családapa. Ezért is érintette érzékenyen a vád, amely nemi identitását firtatja amellett, hogy énekesi teljesítményét is érte kritika.

– Természetesen mindig vannak olyan kommentelők, akik az ember tudtára adják, ha nem tetszik nekik valami. Nincs ezzel baj, hiszen én is szívesen fogadom a kritikát, abból mindig tanul az ember. Akadnak azonban személyeskedő és rosszindulatú megjegyzések is. Mint az, hogy a megjelenésem, a színpadi mozgásom alapján hamisan ítélnek meg. Próbálok nem foglalkozni ezekkel az alaptalan vádakkal, hiszen feleségem és gyerekem van, akiket mindenkinél jobban szeretek – mondta a Borsnak Zoli, aki a verseny folytatásában igyekszik változtatni a stílusán.

– Az elmúlt egy évem arról szólt, hogy a kapott kritikák alapján a legjobbat és a legtöbbet hozzam ki magamból. Lefogytam, szabályoztattam a fogsoromat és változtattam az öltözködési stílusomon – magyarázta az énekes, aki nehezen vette az akadályt az első élő adásban. Van azonban még mit csiszolni, ezt én is tudom, és szeretnék változtatni. Geszti Péter rengeteg hasznos tanáccsal, instrukcióval lát el. Ugyanakkor én is igyekszem magamra odafigyelni, így szombaton minden vágyam bizonyítani a mentoromnak, a családomnak és a közönségnek – tette hozzá Zoli.
Mentorát, Geszti Pétert nem ejtette kétségbe a pletyka, de segít neki leküzdeni az előítéletet.

– Szerintem nem probléma, hogy vannak megosztó vonásai. A koreográfussal is azon dolgozunk, hogy minél férfiasabb, dinamikusabb legyen a színpadon – nyilatkozta lapunknak Geszti Péter.
  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek